to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Γερμανικές ακρότητες: Χάθηκε ένας Καμίνης, ένας Τζήμερος...

Παρακολουθώντας τη γερμανική επικαιρότητα ενόψει των εκλογών της Κυριακής, σε σάιτ και σόσιαλ μίντια αντικρύσαμε... κατάπτυστες εικόνες που θα έκαναν κάθε σοβαρό και λογικό «Μενουμευρωπαίο» να φρίξει...


(Φωτογραφία από δημοσίευμα της DIE WELT)

Οι δρόμοι της Γερμανίας έχουν μολυνθεί από αφίσες του προεκλογικού αγώνα και ουδείς πολιτισμένος, ας πούμε σαν τον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Καμίνη, ή τον γνωστό για την... αδυναμία του στην αφισοκόλληση, κ. Τζήμερο, δεν υπάρχει να σταματήσει την εξάπλωση του εξτρεμιστικού αυτού ιού και να επαναφέρει τον γερμανικό λαό στην υγεία και την καθαριότητα.

Αν υπάρχει ένας λογικός γερμανός δήμαρχος, που θέλει να βγάλει συνεργεία στους δρόμους εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας και να κατεβάσει τις αφίσες, μπορεί να επικοινωνήσει με το γραφείο του δημάρχου Αθηναίων που διαθέτει την ανάλογη βούληση και τεχνογνωσία.

Αν πάλι κάποιος άλλος πολιτικός θέλει να επιτεθεί βιαίως στους αφισοκολλητές, δεν χρειάζεται να έχει γνώση πολεμικών τεχνών και μαύρη ζώνη στο καράτε. Αρκεί να επικοινωνήσει με τον περιφερειακό σύμβουλο Αττικής. Ο Θάνος Τζήμερος θα τον ενημερώσει για όλα τα μυστικά του τραμπουκισμού.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Θ. Τζήμερος σε δράση, επιτίθεται με αφορμή αφίσες του ΠΑΜΕ στην περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού:

Στη φωτογραφία συνεργεία του πολιτισμένου Δήμου Αθηναίων κατεβάζουν αφίσες:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)