to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:50 | 05.06.2018

Διεθνή

Έληξε ο συναγερμός σε δημοτικό σχολείο στο Βερολίνο

Η γερμανική αστυνομία σήμανε πριν από λίγο τη λήξη συναγερμού στο δημοτικό σχολείο του Γκεζούντμπρούνεν, μια περιοχή στο βόρειο τμήμα του Βερολίνου, το οποίο είχε αποκλείσει νωρίτερα έπειτα από ένα τηλεφώνημα που ενημέρωνε τις αρχές για "δύο ύποπτα πρόσωπα" που είχαν εισέλθει στους χώρους του.


Άνδρες της ειδικής μονάδας SEK της γερμανικής αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου, εκκένωσαν το σχολείο και πραγματοποίησαν έρευνα στους χώρους του και στη γύρω περιοχή.
Οι μαθητές και οι δάσκαλοί τους απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν σε γειτονική εκκλησία.
 

"Δεν υπάρχει κάποιο επικίνδυνο αντικείμενο ή επικίνδυνο πρόσωπο στους χώρους του σχολείου. Όλοι οι μαθητές και οι δάσκαλοι είναι ασφαλείς", δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Βερολίνου, η καταγγελία αφορούσε δύο «ύποπτους άνδρες» οι οποίοι μπήκαν τρέχοντας στον χώρο του σχολείου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

Στο μεταξύ το κτίριο και η περιοχή γύρω από αυτό έχουν εκκενωθεί και η Αστυνομία ζητεί από τους πολίτες να αποφεύγουν το σημείο.

Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι κατά την έρευνα στους χώρους του δημοτικού σχολείου, μέχρι στιγμής, δεν εντοπίσθηκαν ύποπτα άτομα.

Νωρίτερα, η αστυνομία απέκλεισε δημοτικό σχολείο στο βόρειο Βερολίνο και απομάκρυνε τους μαθητές, έπειτα από τηλεφώνημα που έκανε λόγο για την παρουσία δύο ύποπτων ατόμων στους χώρους του σχολείου.

Οι μαθητές απομακρύνονται από ένα σχολείο στο Γκεζούντμπρούνεν, μια περιοχή στο βόρειο τμήμα του Βερολίνου, το οποίο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις,ανέφερε νωρίτερα  η γερμανική αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της στο μέσο αυτό κοινωνικής δικτύωσης η γερμανική αστυνομία ανακοίνωνε ότι έχει αποκλείσει ένα δημοτικό σχολείο και την περιοχή γύρω από αυτό στο Βερολίνο λόγω των υποψιών που υπάρχουν για μια "επικίνδυνη κατάσταση.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)