to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:42 | 22.12.2021

Πολιτική

Γεωργιάδης: Δεν εφαρμόζουμε την τηλεργασία γιατί δεν την ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ

Στο επίκεντρο βρέθηκε η πανδημία και το θέμα της τηλεργασίας σε συζήτηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τον τομεάρχη Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Κώστα Ζαχαριάδη. Εκεί ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε κατ' εξακολούθηση να στρέψει τη συζήτηση προς τη στάση που είχε κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο σχετικό νομοσχέδιο


Αναφερόμενος στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της τηλεργασίας ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Όταν ήρθε στη Βουλή ο νόμος για την υποχρεωτική τηλεργασία, στο δημόσιο, με απόφαση του υπουργού αναλόγως της εξελίξεως της πανδημίας, ξέρετε τι ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ; «Όχι». Ο ΣΥΡΙΖΑ μας εγκαλεί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα γιατί δεν εφαρμόζουμε ένα νόμο που εμείς ψηφίσαμε και στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ είπε «όχι», δηλαδή εδώ πρόκειται περί κωμωδίας. Να μας εγκαλεί ένα κόμμα που ψήφισε «ναι», να το δεχτώ, να μας εγκαλεί ένα κόμμα που ψήφισε «όχι», με συγχωρείτε εδώ πραγματικά είναι τσίρκο δεν είναι κόμμα. Για να μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει επιτέλους να αντιπολιτεύονται σοβαρά, είπε ο Αδ. Γεωργιάδης.

Από την πλευρά του ο Κώστας Ζαχαριάδης είπε: «Όταν καταψηφίζαμε το νομοσχέδιο για την τηλεργασία, τι είχα πει στον κ. Βορίδη; Δεν διαφωνώ με την τηλεργασία, αλλά αυτό το οποίο φέρνετε, είναι πρόχειρο και ανεφάρμοστο και δυστυχώς βγήκα αληθινός. Μακάρι να είχε βγει αληθινός ο κος Βορίδης. Του έλεγα ότι είναι δυσλειτουργικό και γραφειοκρατικό. Και αυτό έγινε. Και δεν κατάλαβα κε Γεωργιάδη επειδή είστε και παλιός κοινοβουλευτικός. Τους νόμους τους εφαρμόζουν αυτοί που τους ψηφίζουν; Αυτοί που κάνουν κριτική δεν έχουν δικαίωμα να έχουν λόγο; Σε ποια κοινοβουλευτική δημοκρατία τα έχετε δει αυτά; Αφήστε τα ανόητα επιχειρήματα. Καταλάβετε τι σας λέμε, δείτε τι γίνετε στη Γαλλία, στην Τσεχία, στο Βέλγιο έχει 100% τηλεργασία. Τι κάνουν στην Πορτογαλία και αφήστε αυτήν την κενού περιεχομένου κριτική» είπε ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε όσον αφορά στην τηλεργασία: «Εσείς που την ψηφίσατε, γιατί δεν την εφαρμόζετε;»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)