to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:14 | 02.07.2022

Κοινωνία

Γεωργία Μπίκα: Θα παλέψω μέχρι τέλους - Κανείς να μην βιώσει τέτοια κτηνωδία

Το μήνυμα της Γεωργίας Μπίκα μετά την απαλλαγή του 27χρονου Βασίλη Λεβέντη για την υπόθεση βιασμού της


Την αποφασιστικότητά της για δικαιοσύνη εξέφρασε Γεωργία Μπίκα μετά την απαλλαγή με βούλευμα του 27χρονου για τον βιασμό σε βάρος της που είχε καταγγείλει. Σε story που ανάρτησε στο Instagram υποστηρίζει ότι δεν θα κάνει πίσω και θα συνεχίσει να διεκδικεί τη δικαίωσή της με όλα τα ένδικα μέσα για να παραπεμφθεί η υπόθεσή της στο ακροατήριο.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με βούλευμα τους που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή απαλλάσσουν από τις κατηγορίες τον 27χρονο Βασίλη Λεβέντη που καταγγέλθηκε από την Γεωργία Μπίκα για τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς και μάλιστα επιβάλλουν στην νεαρή κοπέλα τα δικαστικά έξοδα.

Στην ανάρτηση της η Γεωργία μετά το απαλλακτικό βούλευμα τονίζει ότι «είχα το ψυχικό σθένος να βγω με το πρόσωπό μου δημόσια και να μιλήσω άμεσα για την κτηνωδία που βίωσα και κανείς δεν πρέπει να ξαναβιώσει. Η υπόθεσή μου βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. Με όλη μου την ψυχική δύναμη θα παλέψω μέχρι τέλους αναμένοντας τη δικαίωση. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν».

Αναλυτικά το κείμενο που ανάρτησε:

«Ενημερώθηκα για το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ότι δέχεται την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση να τεθεί η υπόθεσή μου στο αρχείο.

Θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου ασκώντας όλα τα ένδικα μέσα για να παραπεμφθεί η υπόθεσή μου στο ακροατήριο, για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι σήμερα, μπροστά σε μια ανοιχτή και δημόσια διαδικασία.

Είχα το ψυχικό σθένος να βγω με το πρόσωπό μου δημόσια και να μιλήσω άμεσα για την κτηνωδία που βίωσα και κανείς δεν πρέπει να ξαναβιώσει. Η υπόθεσή μου βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. Με όλη μου την ψυχική δύναμη θα παλέψω μέχρι τέλους αναμένοντας τη δικαίωση. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν».

Ανάρτηση της Μπίκα στο Instagram

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)