to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:41 | 01.10.2013

Διεθνή

Γελοιοποιήθηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον που δεν ήξερε πόσο κάνει το ψωμί!

Ο Ντέιβιντ Κάμερον εκτέθηκε ανεπανόρθωτα υποστηρίζοντας ότι η οικογένειά του καταναλώνει σπιτικό ψωμί και δεν χρειάζεται να το αγοράσει από το σούπερ μάρκετΑρχικά, ένιωσε αμήχανα, στη συνέχεια άβολα και μετά άρχισε να κοκκινίζει...


Ο λόγος για τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος παραδέχτηκε στη διάρκεια συνέντευξης ότι δεν ξέρει πόσο κοστίζει ένα καρβέλι ψωμί. Ο ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ, ο οποίος έχει επικριθεί ουκ ολίγες φορές από τη βρετανική αντιπολίτευση για το ότι δεν μπορεί να κατανοήσει τα προβλήματα του μέσου πολίτη επειδή προέρχεται από μία εύπορη οικογένεια, βρέθηκε σε δεινή θέση. 



Ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού δικτύου «LBC» άδραξε την ευκαιρία και άρχισε να ρωτά επίμονα τον Βρετανό πρωθυπουργό για τις τιμές των βασικών αγαθών στα σούπερ μάρκετ προκειμένου να τον πιάσει αδιάβαστο. Και το πέτυχε! 



«Ξέρετε κύριε πρωθυπουργέ, πόσο κοστίζει ένα καρβέλι ψωμί στο σούπερ μάρκετ;», ρώτησε την πρώτη φορά ο Βρετανός δημοσιογράφος. Ομως, ο Κάμερον έκανε ότι δεν άκουσε. Ο δημοσιογράφος συνέχισε την ίδια ερώτηση, μέχρι που ο Βρετανός πρωθυπουργός υποστήριξε ότι δεν προμηθεύεται ψωμί από σούπερ μάρκετ γιατί πολύ απλά έχει μηχανή παρασκευής ψωμιού στο σπίτι του. 



Για να δικαιολογήσει τα... αδικαολόγητα, ο Κάμερον είπε ότι ένας από τους λόγους που του διαφεύγει η τιμή του ψωμιού είναι ότι η οικογένειά του καταναλώνει σπιτικό ψωμί και ότι προσπαθεί να πείσει τα παιδιά του να προτιμούν ψωμί από σιτάλευρο. Επιπλέον, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το μηχάνημα που έχει στο σπίτι του, μάρκας Panasonic.

Πηγή: Κέρδος online

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)