to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν, κύριε Κρανιδιώτη (βίντεο)

«Τα τελευταία 4 χρόνια έχει αποδειχθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δίκιο και δεν έχετε ζητήσει καμία συγγνώμη στον Ελληνικό λαό» για την κατάσταση που έχει περιέλθει, είπε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης εξηγώντας ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα η κυβέρνηση να επαίρεται για «ένα πρωτογενές πλεόνασμα που έχει χτιστεί με αίμα».


Δυστυχώς το κόστος που πληρώνουν οι πολίτες για ένα αστείο πρωτογενές πλεόνασμα, της τάξης του 1,6% του ΑΕΠ, δεν απασχολεί την κυβέρνηση, η οποία αν έκλεινε  ακόμα περισσότερα σχολεία, νοσοκομεία και έκοβε περισσότερο τις συντάξεις με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερο πρωτογενές πλεόνασμα, θα πανηγύριζε περισσότερο, τόνισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Υποστήριξε επίσης ότι η κυβέρνηση μας γυρίζει πίσω στο 1940, ενώ απευθυνόμενος στον κο Κρανιδιώτη είπε  ότι ήταν πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να μην αξιοποιήσει την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σε αυτό βέβαια δεν ευθύνεται η αντιπολίτευση. «Ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν, κε Κρανιδιώτη».  

Εξέφρασε την βεβαιότητα, ότι η Ανοιχτή Πόλη θα είναι στο β' γύρο των δημοτικών εκλογών και επιπλέον ότι η επιλογές στήριξης γίνονται με βάση τις πολιτικές που ακολουθούνται ή προτείνονται και όχι με βάση τα πρόσωπα. Σε αυτό το πλαίσιο θεωρεί ότι κανένας από τους συνυποψηφίους του δεν θα μπορούσε να αποτελεί πολιτική διέξοδο, για το δήμο της Αθήνας μιας και όλοι τους είναι λύσεις «δοκιμασμένες».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)