to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:46 | 22.06.2022

Διεθνή

Γαλλία: Δικαστική έρευνα κατά Ελληνογαλλίδας, μέλους της γαλλικής κυβέρνησης για βιασμό

Έπειτα από κατάθεση δύο μηνύσεων η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, υφυπουργός αρμόδια για την Ανάπτυξη, την Γαλλοφωνία και τις Διεθνείς Εταιρικές Σχέσεις, θα ελεγχθεί από την εισαγγελία του Παρισιού. Προς το παρόν εξετάζεται το αν και κατά ποσό είναι βάσιμες.


Η γαλλική δικαιοσύνη άνοιξε έρευνα έπειτα από την κατάθεση δύο μηνύσεων για βιασμό κατά της Χρυσούλας Ζαχαροπούλου, μέλους της γαλλικής κυβέρνησης, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία του Παρισιού.

Η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, Γαλλίδα ελληνικής καταγωγής, είναι υφυπουργός αρμόδια για την Ανάπτυξη, την Γαλλοφωνία και τις Διεθνείς Εταιρικές Σχέσεις.

Σύμφωνα με το περιοδικό Marianne, που αποκάλυψε το θέμα, οι πράξεις οι οποίες της προσάπτονται διαπράχθηκαν στο πλαίσιο της άσκησης του επαγγέλματός της ως γυναικολόγου.

Δυο Γαλλίδες καταγγέλουν την ελληνογαλλίδα υφυπουργό και γυναικολόγο Χρυσούλα Ζαχαροπούλου για ιατρικές πράξεις του 2016 

Δυο Γαλλίδες, για ιατρικούς λόγους, κατήγγειλαν - τον Μάιο η μία και τον Ιούνιο η άλλη -την Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, ιατρό γυναικολόγο και από τον Μάιο μέλος της κυβέρνησης Μακρόν, αναφέρουν σήμερα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Οι καταγγελίες, οι οποίες φαίνεται να αφορούν την περίοδο που η ελληνογαλλίδα υφυπουργός δεν ήταν στην πολιτική και ασκούσε την ιατρική, κάνουν λόγο για «βιασμό», με την εισαγγελία του Παρισιού που ασχολείται με την υπόθεση να σημειώνει ότι εξετάζονται «μέσα σε ιατρικό πλαίσιο». Η Ζαχαροπούλου είναι γυναικολόγος ειδικευμένη στην ενδομητρίωση

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι καταγγελίες αφορούν το 2016 και ότι προς το παρόν εξετάζεται το αν και κατά ποσό είναι βάσιμες.

tags: Γαλλία

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)