to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:05 | 23.11.2022

Πολιτική

«Γαλάζιες ακρίδες και στο νοσοκομείο Ζακύνθου»

«Τα λαμόγια των γαλάζιων ακρίδων οργιάζουν και στο νοσοκομείο Ζακύνθου ενώ ο βουλευτής της ΝΔ, Διον. Ακτύπης τους καλύπτει», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζακύνθου


«Η συνεχιζόμενη καταρράκωση του νοσοκομείου μας με την τραγική ιατρική υπο-στελέχωση των περισσότερων κλινικών πρώτης γραμμής, ουδόλως εμποδίζει τις γαλάζιες ακρίδες της ΝΔ με τον μανδύα των κατ’ όνομα «διοικούντων- υπευθύνων» να στήνουν δουλίτσες με ομολογουμένως και-νοφανείς διαδικασίες φαγοποτιού», σημειώνει η ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τονίζει:

«Τα 7,5 δις απευθείας αναθέσεις του άθλιου καθεστώτος Μητσοτάκη προφανώς έχουν καλλιεργήσει και την φαντασία στην αρπαχτη.

Γράφοντας λοιπόν λαμπρές σελίδες «κυκλικής οικονομίας», αναθέτουν οικοδομικές εργασίες του ιδρύματος αξίας 68.200 ευρω ( +ΦΠΑ) - πάντα μετα από προσκλήσεις ενδιαφέροντος με ένα και μοναδικό προσερχόμενο - έναν ….μόνιμο υπάλληλο του νοσοκομείου.

Ο υπάλληλος αυτός διατηρεί ταυτόχρονα ( ! ) και οικοδομική εταιρεία, που φέρει το όνομα του και παρά το γεγονός ότι έχει τύχει μετατάξεως για λόγους….υγείας το 2021, εν τούτοις υλοποιεί σήμερα οικοδομικές εργασίες του τύπου της κατασκευής χώρου στάθμευσης και ανακαίνισης των δαπέδων του νοσοκομείου εισπράττοντας 55.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα ΧΕΠ που εκδόθηκαν στο όνομα της εταιρείας του. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν τηρήθηκαν και οι πολεοδομικές διατάξεις στην κατασκευή του έργου….

Έτσι λοιπόν το χρήμα…. ανακυκλώνεται εντός του νοσοκομείου.

Τα ξεφτέρια της διοίκησης του νοσοκομείου ( μονοπρόσωπης και συλλογικής ) αφού έχουν μετα-τρέψει την λειτουργία του σε ακραίο ρουσφετολογικό μηχανισμό του βουλευτή της ΝΔ, κ Δ. Ακτύ-πη, σκαρφίζονται ( ερήμην του άραγε; ) και «βέλτιστες πρακτικές» ακρίδας επί του δημοσίου χρήμα-τος.

Ο Συριζα-ΠΣ Ζακύνθου καταγγέλλει τον βουλευτή Ζακύνθου της ΝΔ, που σαν πρώην εργαζόμενος του νοσοκομείου γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και δεν έχει ζητήσει ακόμα την παραίτηση του διοικητή και του ΔΣ του νοσοκομείου.

Άρα συγκαλύπτει το πλιάτσικο των γαλάζιων τρωκτικών στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Αλήθεια ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ και ο Υπουργός υγείας τι ακριβώς παριστάνουν στην υπόθεση;»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)