to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:24 | 29.03.2021

Πολιτική

Γαλάζια αριστεία: Ο 34χρονος αντιδήμαρχος της ΝΔ στο Αιγάλεω εμβολιάστηκε εκτός σειράς

Ακόμα ένας «άριστος» της ΝΔ πανηγύρισε για τον εμβολιασμό του με ανάρτηση στο Facebook και ευχόμενος «καλή ανοσία», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων


Σάλος έχει προκληθεί στο Αιγάλεω μετά το μαντάτο ότι ο νεαρός αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων Ηλίας Μάνδρος, εμβολιάστηκε εκτός σειράς παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Ηλίας Μάνδρος που είναι 34 ετών, ανθοπώλης στο επάγγελμα και αντιδήμαρχος Αιγάλεω, έκανε ο ίδιος γνωστό ότι έλαβε  στις 12 Μαρτίου την 1η δόση του εμβολίου με πανηγυρική ανάρτησή του στο Facebook όπου έγραψε: «1η δόση εμβολίου. Καλή ανοσία να έχουμε, τηρούμε τους υγειονομικούς κανόνες και βγαίνουμε αλώβητοι».

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Η ανάρτησή του και η προκλητική φωτογραφία προκάλεσαν πλήθος ερωτημάτων με τον αντιδήμαρχο να υποστηρίζει ότι εμβολιάστηκε εκτός σειράς γιατί είναι πρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου Υγείας.

Ο ισχυρισμός του προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών αφού ο Ηλίας Μάνδρος δεν είναι υγειονομικός και δεν έρχεται σε επαφή με ασθενείς ενώ δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη και στην εγκύκλιο όπου ορίζεται ποιοι υγειονομικοί θα πρέπει να εμβολιαστούν.

Όπως σχολιάζουν στο Αιγάλεω, ίσως, τελικά αυτό που μέτρησε είναι η «γαλάζια» προέλευσή του την οποία ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει με φωτογραφίες που αναρτά όπως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ζεύγος Γεωργιάδη.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το θέμα της εκτός σειράς εμβολιασμού του αντιδημάρχου αποκάλυψε στο ΚΟΚΚΙΝΟ ο Θύμιος Γεωργόπουλος πρώην διοικητής του Ερυθρού Σταυρού.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)