to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:15 | 20.09.2017

Αθλητισμός

Γ. Βασιλειάδης σε Α1 βόλεϊ ανδρών: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα»

Με την ευχή να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, χαιρέτισε την κλήρωση της Α1 βόλεϊ των ανδρών που πραγματοποιήθηκε στο Μαρκόπουλο.


Ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε ότι πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις και ταυτόχρονα επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό που επέστρεψε το βόλεϊ στη δημόσια τηλεόραση.

«Για να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το νέο πρωτάθλημα θα το δούμε από τη δημόσια τηλεόραση. Και είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλα τα αθλήματα να μπορούν να έρχονται δωρεάν στο σπίτι του Έλληνα πολίτη. Ειδικά για τα αθλήματα που δεν έχουν τον κύκλο των οικονομικών εργασιών του ποδοσφαίρου, είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί βοηθάει και να εξοικειωθούμε με αυτά τα αθλήματα, βοηθάει στην οικονομική ευρωστία των συλλόγων και το σημαντικότερο είναι ότι όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν αυτό το ωραίο άθλημα. Πέρυσι είχαμε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα και γενικότερα το βόλεϊ μας έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Για να μην λέμε, όμως, μόνο τα ευχάριστα, θα πρέπει να προσέξουμε. Είδαμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, που χάλασε εξαιτίας κάποιων ανεγκέφαλων. Ας μείνουμε στα ευχάριστα, να ευχηθούμε ένα καλό πρωτάθλημα και κυρίως επιστρέφουμε όλοι στην ΕΡΤ» τόνισε ο κ. Βασιλειάδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το βόλεϊ: 

«Προσπαθούμε και με τη λίγκα, αλλά κυρίως την ομοσπονδία να λύσουμε τα προβλήματα, τα οποία συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα. Η κατάσταση στην ομοσπονδία δεν είναι καλή και πρέπει να πάρουμε τολμηρές θεσμικές πρωτοβουλίες. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Είμαστε σε οριακό σημείο. Θέλω να πιστεύω ότι, με την αλλαγή σελίδας στην ιστορία της λίγκας και την επιστροφή στη Δημόσια τηλεόραση, θα λυθούν κάποια προβλήματα. Έχουμε αρκετά ζητήματα. Οι Έλληνες παίκτες δεν αγωνίζονται κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς μ' αυτό. Πρέπει να πάρουμε όλοι δύσκολες αποφάσεις και να μην προσπαθήσουμε να κρύψουμε κάτω από το χαλί τα προβλήματα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)