to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:13 | 27.03.2019

Αθλητισμός

Γ. Βασιλειάδης προς Super League: «Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά... καλή σας επιτυχία» (βίντεο)

«Τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρούνται»


Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με την αντιπροσωπεία της Super League, χωρίς να υπάρξει ουσιαστικά κάποια εξέλιξη. «Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται. Από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση,» ήταν η δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, αμέσως μετά, αλλά και η απάντησή του, ουσιαστικά, στο αίτημα των εκπροσώπων της Super League να παραμείνουν 16 οι ομάδες και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, λαμβάνοντας παράλληλα το ποσό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που είχε συμφωνηθεί από την ΕΡΤ, όταν είχαν δεσμευτεί για μείωση των ομάδων σε 14 από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Βασιλειάδης, είχε ευχηθεί στους εκπροσώπους της Super League: «Καλή σας επιτυχία, αν και εφόσον πάρετε απόφαση να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση και να προχωρήσετε με τις 16 ομάδες! Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά».

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, δήλωσε στις κάμερες, με την ολοκλήρωση της σύσκεψης με την αντιπροσωπεία της Super League: «Συναντήθηκα σήμερα με τη Λίγκα, μετά από αίτημά τους, για να συζητήσουμε θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μολονότι είχα ξεκαθαρίσει στην απάντησή μου ότι είναι εκτός ατζέντας τα θέματα της αναδιάρθρωσης, αυτά τέθηκαν. Η απάντηση και η θέση είναι δεδομένη. Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται. Από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση», τόνισε ο κ. Βασιλειάδης μετά το πέρας της συνάντησης». 

Την αντιπροσωπεία της Super League αποτελούσαν ο πρόεδρος της Λίγκας Ευάγγελος Μπαταγιάννης, ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης, και οι Μάρκου (ΑΕΛ), Δάρρας (Πανιώνιος), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μπούσης, Πουρσανίδης, Σαμαράς (ΟΦΗ) και Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης) από πλευράς των συλλόγων.

Πληροφορίες: ΑΠΕ - ΜΠΕ, sport24.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)