to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:29 | 26.06.2019

πηγή: news247.gr

Πολιτική

Γ. Βασιλειάδης: Αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα να μην κουνούν το δάχτυλο

Την πεποίθησή του ότι η διαφορά μπορεί να ανατραπεί στις εκλογές της 7ης Ιουλίου εξέφρασε ο Γιώργος Βασιλειάδης


Την πεποίθησή του ότι η διαφορά μπορεί να ανατραπεί στις εκλογές της 7ης Ιουλίου εξέφρασε ο Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή του Βασίλη Σκουρή "Παιχνίδια Εξουσίας".

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε αναλυτικά: "Πιστεύω ότι μπορεί να ανατραπεί η διαφορά. Ο κ. Μητσοτάκης αποφεύγει να πει τα πραγματικά διλήμματα, κρύβει την ατζέντα του στα εργασιακά θα έρθει σαν οδοστρωτήρας, ο ίδιος το είπε.

Ηρθε η ώρα να τελειώσουν τα ψέματα και να μιλήσει για τη φορολογία. Οι μειώσεις λοιπόν θα έρθουν μετά το 2021. Χαίρω πολύ, έτσι και αλλιώς μετά το 2021 πέφτουν τα πρωτογενή πλεονάσματα Οι ευρωεκλογές είναι μία άλλη κάλπη, δεν βγάζει κυβέρνηση. Δεν κρίνουν την επόμενη μέρα. Δεξάμενη μεγάλη είναι όσοι δεν πήγαν να ψηφίζουν στις ευρωεκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να φέρει πίσω του ΔΝΤ είτε με τις πολιτικές του είτε καλώντας ακριβώς το ίδιο. Στο ασφαλιστικό έτσι και αλλιώς μία τέτοια συνταγή δεν προτείνει; Δεν υποθηκεύει τα χρήματα που έχουμε βάλει στην άκρη; Οι ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις διαλύουν το κοινωνικό κράτος. Δεν μπορούν να κουνούν το δάχτυλο αυτή που χρεοκόπησαν τη χώρα και έστειλαν μία γενιά στο εξωτερικό μετανάστες.

Δώσαμε στο λαό τη δυνατότητα για ελπίδα. Ο λαός όμως ήταν κουρασμένος από το συνεχές "ξύλο". Η ιστορία κρίνει τους πάντες, όσους κυβέρνησαν μέχρι το 2014. Το ΚΙΝΑΛ παίρνει μία απόφαση καταστροφική για τη σοσιαλδημοκρατία. Είναι δεδομένη η σύμπλευση με τη δεξιά στα πρότυπα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Γι' αυτό και ο πολύς κόσμος σ' αυτό το χώρο στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την άποψή μου κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον Αλέξη Τσίπρα και το εγχείρημα της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Η σύμπλευση απέναντι στην ακραία νεοφιλελεύθερη δεξιά επιβάλλουν τη δημιουργία πόλου. Τα κόμματα υπάρχουν για να εξυπηρετούν ένα μεγάλο σκοπό. Τα κόμματα μετεξελίσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες της κοινωνίας. Το να φύγει ο Τσίπρας είναι ευσεβής πόθος της δεξιάς και ίσως της ακραίας αριστεράς. Ο κ. Βαρουφάκης κρίνεται από αυτά που λέει. Αγαπάει πολύ τον εαυτό του. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε παραπάνω. Βάζει το εγώ του πάνω από όλα".

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)