to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:05 | 26.02.2021

Πολιτική

Γ. Βαρεμένος: Αν ο πρωθυπουργός θέλει να πολεμήσει τα τρολ, ας κοιτάξει δίπλα του

«Καθίσταται προφανές από τα γεγονότα, ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε επιλέξει τον κ. Λιγνάδη για το εθνικό θέατρο πολύ πριν τις εκλογές και, πιθανότατα, πολύ πριν καταλήξει στην επιλογή της κ. Μενδώνη για την θέση της υπουργού Πολιτισμού»


Σημεία συνέντευξης του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γ. Βαρεμένου στο ΘΕΜΑ Radio 104.6 και τον Γ. Πρετεντέρη: Από το δημόσιο συμφέρον στον δημόσιο κίνδυνο:

«Καθίσταται προφανές από τα γεγονότα, ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε επιλέξει τον κ. Λιγνάδη για το εθνικό θέατρο πολύ πριν τις εκλογές και, πιθανότατα, πολύ πριν καταλήξει στην επιλογή της κ. Μενδώνη για την θέση της υπουργού Πολιτισμού. Η τελευταία επικαλέσθηκε το δημόσιο συμφέρον για να τοποθετήσει τον κ. Λιγνάδη, ο οποίος -όπως αποδείχθηκε- είχε το προφίλ εν δυνάμει δημοσίου κινδύνου.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίσθηκε στην Βουλή σαν να μην ξέρει τίποτε για τον φόνο και υποδύθηκε από αμυνόμενος τον ρόλο του επιτιθέμενου, παίρνοντας στο κατόπι τα τρολ. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αυτό θα εκλαμβανόταν ως αυτοτρολάρισμα, όμως εδώ στον Βαλκανικό Νότο ο ίδιος οραματίζεται, μετά τον έλεγχο των ΜΜΕ, να πετύχει και τον έλεγχο του διαδικτύου. Θέλει να μετατρέψει ένα θέμα, που έχει σχέση με τα αντανακλαστικά και τα αντισώματα της κοινωνίας, σε μία στενή κομματική αντιπαράθεση, για να συσπειρώσει αυτούς που, και μέσα στο κόμμα της ΝΔ και στους οπαδούς της, παρακολουθούν εμβρόντητοι τις εξελίξεις.

Αν ο πρωθυπουργός θέλει να πολεμήσει τα τρολ, ας κοιτάξει δίπλα του, στην «Ομάδα Ψεύδους», που είχε κηρύξει επί ΣΥΡΙΖΑ πόλεμο μέσα από τους υπονόμους του διαδικτύου.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)