to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:23 | 29.12.2020

Πολιτική

Γ. Βαρεμένος: Μητσοτάκης και ΕΦΚΑ - Η αναλγησία με το ένδυμα της μητέρας Τερέζας

«Φωνάζουν οι θεσμικοί φορείς των εμπόρων, ότι το click away έπληξε τις μικρές επιχειρήσεις και ζητούν την βοήθεια του κράτους για να αντεπεξέλθουν στις επείγουσες ανάγκες, αλλά ποιος ακούει;»


Η δήλωση του Γιώργου Βαρεμένου, Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας και Βουλευτή  Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία:

Ειδοποιητήρια για αποπληρωμή από τους εμπόρους της Αιτωλοακαρνανίας των οφειλών για τον μήνα Νοέμβριο, ανάρτησε ο ΕΦΚΑ. Ούτε αγγελτήρια κηδείας, για τα καταστήματα που κινδυνεύουν με λουκέτο, να ήταν η ανάρτηση για την άμεση καταβολή των οφειλών, χωρίς καμμία παράταση και χωρίς την έκπτωση 25% για όσους πληρώνουν, που ίσχυσε στο πρώτο lockdown. Προφανώς, επειδή με κλειστά τα καταστήματα οι έμποροι είχαν, κατά την ευφυή ρήση του Κ. Μητσοτάκη, την ευκαιρία να αποταμιεύσουν στη διάρκεια της καραντίνας, ώστε να είναι πανέτοιμοι να αποδώσουν τις οφειλές, πολύ πιο άνετα απ’ ό,τι στο πρώτο lockdown. Με εντελώς κρύο αίμα, ο ανέμελος ποδηλάτης πρωθυπουργός, ο οποίος υποδύθηκε τον ρόλο της μητέρας Τερέζας στο Κερατσίνι, κατευθύνει τους γραφειοκρατικούς μηχανισμούς του επιτελικού κράτους να ενεργούν ωσάν να μην συμβαίνει τίποτε.

Φωνάζουν οι θεσμικοί φορείς των εμπόρων, ότι το click away έπληξε τις μικρές επιχειρήσεις και ζητούν την βοήθεια του κράτους για να αντεπεξέλθουν στις επείγουσες ανάγκες, αλλά ποιος ακούει;

Όπως φωνάζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι ότι είδαν τις καταβληθείσες επιδοτήσεις κουτσουρεμένες έως και 30%, αλλά δεν ιδρώνει κανενός το αυτί.

Ο υπουργός Ανάπτυξης παραληρεί ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, επομένως πάτε να κουρευτείτε στα κουρεία που ανοίξαμε και πολύ σας πάει.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)