to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:58 | 24.11.2020

Πολιτική

Γ. Τσίπρας για συμφωνία στα ΗΑΕ: Άλλη μια επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ που τα «Παραπολιτικά» απέδωσαν στον... Μητσοτάκη

«Θετικό το γεγονός ότι τα "Παραπολιτικά" αναγνωρίζουν τη μεγάλη σημασία της συνεργασίας της Αναπτυξιακής Τράπεζας με το επενδυτικό ταμείο Mubadala των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Θα ήταν πιο θετικό αν τα «Παραπολιτικά» το είχαν δημοσιεύσει όταν είχε πραγματικά συμβεί, το Μάρτιο του 2018...»


Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Τσίπρα, βουλευτή Δυτ. Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπλ. τομεάρχη Εθνικής Άμυνας, σχετικά με σημερινό δημοσίευμα στα Παραπολιτικά για τη σημασία της συνεργασίας της Αναπτυξιακής Τράπεζας με το επενδυτικό ταμείο Mubadala των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων:

Είναι θετικό το γεγονός ότι τα «Παραπολιτικά» σε σημερινό τους δημοσίευμα αναγνωρίζουν τη μεγάλη σημασία της συνεργασίας της Αναπτυξιακής Τράπεζας με το επενδυτικό ταμείο Mubadala των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Θα ήταν πιο θετικό αν τα «Παραπολιτικά» το είχαν δημοσιεύσει όταν είχε πραγματικά συμβεί, το Μάρτιο του 2018 όταν και είχα παρευρεθεί στην υπογραφή της συμφωνίας στο Αμπού Ντάμπι εκ μέρους του τότε Πρωθυπουργού. Θα ήταν ακόμη πιο θετικό αν είχε δημοσιεύσει τις επενδύσεις που ακολούθησαν τη συμφωνία.

Τέλος, θα ήταν απολύτως θετικό αν δεν πίστωνε τη συμφωνία στην… προχθεσινή επίσκεψη Μητσοτάκη στο Αμπού Ντάμπι!

Όταν η κυβέρνηση αρχίσει να έχει -αν αρχίσει- έστω και μια επιτυχία σε διεθνές επίπεδο, τότε ίσως πάψει να εμφανίζει για δικές της τις επιτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει τα φώτα της δημοσιότητας από την απόλυτη αποτυχία στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην οικονομία και στην εξωτερική πολιτική.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)