to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:06 | 09.05.2019

Πολιτική

Γ. Σταθάκης: Με τη χθεσινή oμιλία Μητσοτάκη ξεπεράστηκε κάθε διάσταση της ιστορικής παράδοσης της παράταξης αυτής

«Εκτιμώ την ιστορία της ΝΔ. Έχουν περάσει πολλοί σημαντικοί άνθρωποι από την ηγεσία της. Και θεωρώ ότι χθες ξεπεράστηκε κάθε διάσταση αυτής της παράδοσης» είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης


«Εκτιμώ την ιστορία της ΝΔ. Έχουν περάσει πολλοί σημαντικοί άνθρωποι από την ηγεσία της. Και θεωρώ ότι χθες ξεπεράστηκε κάθε διάσταση αυτής της παράδοσης» είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι βασίζει την στρατηγική του στην «κίτρινη κουλτούρα», που διαχέεται και διακινείται σε μερίδα του Τύπου.

Παρότι - όπως είπε ο κ. Σταθάκης - ο ίδιος είναι υπέρμαχος της απόλυτης ελευθερίας του Τύπου, επισήμανε ότι όταν ο κιτρινισμός περνά στο Κοινοβούλιο και δημιουργεί την εντύπωση ότι αυτό αποτελεί μέρος της πολιτικής ζωής, τότε λαμβάνει άλλη διάσταση.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέβη σε μια συρραφή δημοσιευμάτων, είπε και σημείωσε ότι ο ίδιος το επισημαίνει αυτό, με μια διάθεση ευθύνης και απόγνωσης ταυτόχρονα, διότι αυτού του τύπου την πολιτική «για να χτυπήσουμε τον αντίπαλο» την έχει πληρώσει η ίδια η Δημοκρατία.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τόνισε ότι το διακύβευμα της τριήμερης αυτής συζήτησης στη Βουλή, τείνει να γίνει ιδιαίτερα σοβαρό καθώς εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα γίνει μια συζήτηση στις μεγάλες ενότητες που αποτελούν και την πολιτική ατζέντα των ημερών και ενόψει των ευρωεκλογών, αντ' αυτού υπήρξε μια ανησυχητική διάσταση.

«Υπήρξε μια πολιτική ομιλία που μετέφερε στην Βουλή αυτό που εκτιμούμε πολλοί, ότι είναι μέρος μιας αντιπολιτευτικής κουλτούρας και μιας επιρρεπούς περιορισμένης δημοσιογραφικής μερίδας, αλλά δεν αποτελεί μέρος της πολιτικής συζήτησης. Κι αυτό πρέπει να θωρακιστεί» υπογράμμισε ο κ. Σταθάκης εκτιμώντας πως αυτό είναι και ο χειρότερος σύμβουλος να θεωρεί κάποιος ότι έτσι θα κερδίσει τις εκλογές.  

 

«Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Κερδίζει τις εκλογές αυτός που έχει πολιτική, έχει εύληπτη πολιτική και έχει και ηθικό προβάδισμα μπροστά στην κάθε εκλογική μάχη» σημείωσε.  

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)