to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:11 | 15.02.2014

πηγή: avgi.gr

Πολιτική

Γ. Σακελλαρίδης: Είμαστε αισιόδοξοι για πρωτιά στον πρώτο γύρο (βίντεο)

Συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων στην πρωινή εκπομπή του Mega


Την αισιοδοξία του ότι θα καταφέρει να βγει νικητής στον δήμο Αθηναίων από τον πρώτο γύρο, εξέφρασε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», ο υποψήφιος δήμαρχος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, τονίζοντας ότι το βασικό πλεονέκτημά του ως υποψήφιος είναι η μεγάλη εμπειρία της Ανοιχτής Πόλης στα προβλήματα που υπάρχουν στις γειτονιές.

Ο Γ. Σακελλαρίδης υπογράμμισε την ανάγκη αναπροσαρμογής των πόρων του δήμου Αθηναίων, φέρνοντας ως παράδειγμα τις υπεργολαβίες που υπάρχουν, με το υπερβολικό τους κόστος, ενώ ξεκαθάρισε ότι σε ενδεχόμενη δημαρχία του, θα ασκήσει πίεση προς την κυβέρνηση για προσλήψεις ώστε να καλυφθούν οι πάγιες ανάγκες, καθώς οι υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες.

Παράλληλα σημείωσε ότι υπάρχει υπερβολική συγκέντρωση της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης, με πάνοπλους αστυνομικούς, υπογραμμίζοντας την ανάγκη διάχυσης της αστυνομίας στις γειτονιές. «Είναι μαζεμένοι σε Σταδίου, Πανεπιστημίου και Ακαδημίας, τη στιγμή που στον Κολωνό υπάρχει οργανωμένο έγκλημα ναρκωτικών και σωματεμπορίας. Να πάνε στις γειτονιές που έχουν πραγματική ανάγκη», τόνισε.

Ερωτώμενος για το θέμα των πολλών διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης, και τις συνέπειες αυτών στα καταστήματα και στην κυκλοφορία, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι τα λουκέτα στα μαγαζιά δεν οφείλονται στις πορείες αλλά στην πολιτική λιτότητας της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι στις μικρές πορείες οι διαδηλωτές από μόνοι τους αφήνουν ανοιχτή μία λωρίδα κυκλοφορίας ώστε να διεξάγεται ομαλά η κίνηση.

Ο Γ. Σακελλαρίδης τάχθηκε τέλος υπέρ της ύπαρξης της δημοτικής αστυνομίας, σημειώνοντας ότι η κατάργησή της υπήρξε μεγάλο πλήγμα.«Η δημοτική αστυνομία πρέπει να είναι στις γειτονιές της Αθήνας και στο πλευρό του πολίτη, με όπλο το στυλό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη συνέντευξη:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)