to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:20 | 05.09.2019

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Γ. Ραγκούσης: Θηλιά στο λαιμό του Μητσοτάκη, οι θεατρινίστικες εξαγγελίες σαλβινικού τύπου για τα Εξάρχεια (βίντεο)

Για θεατρινίστικες εξαγγελίες σαλβινικού τύπου επέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης που οδηγούν όπως είπε σε ενέργειες χωρίς σχέδιο και στρατηγική στα Εξάρχεια.


Η δήλωση Μαρκόπουλου δεν είναι μόνο του Μαρκόπουλου υποστήριξε ο Γ. Ραγκούσης χθες στο Κόντρα Channel επισημαίνοντας τον κίνδυνο που απορρέει από τέτοιου είδους δηλώσεις. Επί 19 συνολικά χρόνια ήταν στην κυβέρνηση της χώρας η Ν.Δ. είπε ο Γιάννης Ραγκούσης και όλοι θυμούνται τα προβλήματα ασφάλειας που υπήρχαν στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ραγκούσης ανέφερε ότι: «Από το 1974 η Ν.Δ. έχει κυβερνήσει 7 χρόνια με πρωθυπουργό τον Κων. Καραμανλή και τον Γ. Ράλλη ως το 1981, από το 1989 – 1993 με πρωθυπουργό τον Κων. Μητσοτάκη και από το 2004 – 2009, 5 χρόνια με τον Κ. Καραμανλή και κατά την μνημονιακή περίοδο της χώρας με πρωθυπουργό τον Αν. Σαμαρά, περίπου 19 χρόνια συνολικά».

«Οι Έλληνες πολίτες δεν θυμούνται τα προβλήματα ασφάλειας που υπήρχαν στην χώρα όλες τις προηγούμενες δεκαετίες. Τα Εξάρχεια ως πηγές ρίψεις μολότοφ που είχαν στόχο πολλές από αυτές τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαρ. Τρικούπη. Δεν τα θυμόμαστε όλοι; Η 17Ν πότε ξεδίπλωσε τον μεγαλύτερο όγκο των εγκληματικών της επιχειρήσεων; Επί ποιων κυβερνήσεων έφευγε ο Παλαιοκώστας από τις φυλακές; με κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ».

"Σε ένα μήνα θα τελείωνε ο Μητσοτάκης με το «άβατο» των Εξαρχείων και με τον Ρουβίκωνα από τις 8 Ιουλίου"!
«Δεν είναι καινούργια τα προβλήματα ασφάλειας. Ο κ. Μητσοτάκης κερδοσκόπησε κομματικά πάνω σε αυτά τα θέματα δινοντας δύο δεσμεύσεις, ότι θα τελειώσει με το «άβατο» των Εξαρχείων όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, σε 1 μήνα και με τον Ρουβίκωνα θα τελείωνε στις 8 Ιουλίου».

«Με αυτές τις σαλβινικού τύπου θεατρινίστικες εξαγγελίες, χωρίς στρατηγική είναι εγκλωβισμένοι στις δεσμεύσεις του κ. Μητσοτάκη που λειτουργούν ως θηλιά στο λαιμό τους και χωρίς κανένα σχέδιο πάνε με τις κάμερες, τις τηλεοράσεις και τους δημοσιογράφους, όχι για να χτυπήσουν κυκλώματα εμπόρων ναρκωτικών ή συμμορίες και πέφτουν πάνω σε συναυλίες και μωρομάνες με τα παιδιά τους».

«Αν δεν ανακόψουν την πορεία τους έτσι όπως προχωρούν έχουν ανοίξει έναν ασκό του Αιόλου έχουν σπείρει ανέμους και πολύ φοβάμαι ότι αυτό που είπε ο κ. Μαρκόπουλος δεν είναι μόνο του κ. Μαρκόπουλου».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γκίκας που εκπροσωπούσε τη Ν.Δ. στο πάνελ διαφοροποιήθηκε ρητά από τέτοιες απόψεις όπως του κ. Μαρκόπουλου.

«Αλλά υπάρχει μια άλλη πλευρά της Ν.Δ. που θα πρέπει να αλλάξει πορεία γιατί πάνε με θεατρινισμούς και επικοινωνία με ενέργειες χωρίς σχέδιο και μη επιχειρησιακού τύπου χτυπήματα είναι θέμα χρόνου και θέμα σύμπτωσης να φέρουν αυτό που δυστυχώς φοβάμαι και κάποιοι ενδεχομένως από το εσωτερικό τους επιδιώκουν, το αίμα.»

Κατ.Μπρ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)