to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:46 | 15.04.2020

Πολιτική

Γ. Ραγκούσης: Ολιγωρία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού

«Τα πρώτα επτά κρούσματα κορωνοϊού μέχρι τις 29/2 είχαν σχέση με Ιταλία». Άρα, τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ είτε οι πτήσεις από τη γειτονική χώρα θα έπρεπε να σταματήσουν είτε οι άνθρωποι που έρχονταν από την Ιταλία θα έπρεπε να μπουν σε καθεστώς καραντίνας»


«Έχουμε καταφέρει να ανήκουμε στην αργή ταχύτητα εξάπλωσης του κορωνοϊού», τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης αναφορικά με τις χώρες της ΕΕ, προσθέτοντας ότι οι χώρες Ανατολικά της Ιταλίας παρουσιάζουν μια πιο εξασθενημένη εξάπλωση της πανδημίας.

Ο ίδιος μιλώντας στο Open tv επεσήμανε αναφορικά με την πανδημία ότι «το γεγονός ότι είμαστε στην καλή κατηγορία δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να λέμε όσα διαπιστώνουμε όπως τα κενά του Συστήματος Υγείας. Κάθε χώρα πρέπει να βγάζει τα σωστά συμπεράσματα και εκεί στοχεύει και η κριτική».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγω για ολιγωρία της κυβέρνησης σε σχέση με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού σημειώνοντας ότι «τα πρώτα επτά κρούσματα μέχρι τις 29/2 είχαν σχέση με Ιταλία». Άρα, συνέχισε ο ίδιος, είτε οι πτήσεις από τη γειτονική χώρα θα έπρεπε να σταματήσουν είτε οι άνθρωποι που έρχονταν από την Ιταλία θα έπρεπε να μπουν σε καθεστώς καραντίνας».

«Ενώ απαγορεύτηκαν τα καρναβάλια δεν απαγορεύτηκαν οι πήσεις από την Ιταλία και συνεχίστηκαν μέχι τις 14 Μαρτίου», επεσήμανε ο Γ.Ραγκούσης και υπενθύμισε ότι στο Ισραήλ με το πρώτο κρούσμα που προερχόταν την Ιταλία σταμάτησαν οι πτήσεις από τις 27/2.

Τέλος, σε σχέση με τη λειτουργία των εκκλησιών, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την εκτίμηση αν τη Δευτέρα 15/3 δεν είχε μεσολαβήσει η επικοινωνία του Αλ.Τσίπρα με τον Κυρ.Μητσοτάκη «οι εκκλησίες ενδεχομένως και να λειτουργούσαν ακόμα».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)