to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:59 | 26.01.2022

Πολιτική

Γ. Ραγκούσης: «Με την παραμονή Στυλιανίδη, ο πρωθυπουργός θέλησε να αποφύγει την ανάληψη πολιτικής ευθύνης»

Κύρια σημεία της συνέντευξης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Γ. Ραγκούση στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Αταίριαστοι" και στους δημοσιογράφους Χρ. Κούτρα και Γ. Ντσούνο


Γ. Ντσούνος: Πώς σχολιάζετε την ομιλία Μητσοτάκη στο Υπουργικό Συμβούλιο;

Γ. Ραγκούσης: Αναρωτιέμαι κ. Ντσούνο, δεν ντρέπεται καθόλου; Δεν ντρέπεται καθόλου, που προσπαθεί να φορτώσει τις ευθύνες σε τρίτους που τις έχουν,αλλά όχι ως Κυβέρνηση ζητώντας παραίτηση Υπουργών; Το Υπουργείο Κλιματική Αλλαγής, ο κ. Στυλιανίδης, και ο νόμος βούλιαξαν στα χιόνια της Αττικής Οδού, της λεωφόρος Μαραθώνος και της Κατεχάκη.

… Τι θα αλλάξει από αύριο στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη; Δε θα αλλάξει τίποτα. Αυτό μόλις ανακοίνωσε ο σπουδαιοφανής κ. Μητσοτάκης.

Χρ. Κούτρας: Σ´αυτό που παρακολουθήσαμε τι θα αλλάζατε πρακτικά;

Γ. Ραγκούσης: Τον Μητσοτάκη τον ίδιο, τον πρώην Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και νυν Πρωθυπουργό.

Γιατί είπε αυτό το μαγικό: "Το κράτος δεν είναι ακόμη έτοιμο"; Γιατί πάνω εκεί ήθελε να χτίσει όλη την προσπάθεια αποφυγής ανάληψης των πολιτικών του ευθυνών και να πει:

Παιδιά, δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, η ΝΔ γεννήθηκε πριν από 30 μήνες, εγώ είμαι Πρωθυπουργός και στα πολιτικά πράγματα της χώρας πριν από 30 μήνες και κυρίως ίδρυσα το Υπουργείο πριν από 6 μήνες.

Ήθελε να αποφύγει την ανάληψη πολιτικής ευθύνης, δεν ήθελε να οδηγήσει σε παραίτηση τον κ. Στυλιανίδη και όποιον άλλον ευθύνεται για την εφιαλτική κατάσταση που έζησαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες και γί αυτό κατέφυγε στο να κατηγορήσει ευθέως την Αττική Οδό, που καλώς την κατηγόρησε, να κατηγορήσει ευθέως την Περιφέρεια, που καλώς την κατηγόρησε, για να προστατεύσει τον εαυτό του.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)