to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:28 | 18.12.2020

Πολιτική

Γ. Ραγκούσης: Η μη-απάντηση Γεωργιάδη απαξιώνει όλους τους εργαζόμενους στη ναυπηγοεπισκευή

«Σε μία απολύτως απαξιωτική ενέργεια για τις εκατοντάδες επιχειρήσεις, τους χιλιάδες εργαζόμενους της ναυπηγοεπισκευής, καθώς και για την κοινοβουλευτική λειτουργία, προέβη ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδη» τονίζει ο Γ. Ραγκούση, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία


Αναλυτικά η δήλωση του  Γ. Ραγκούση, βουλευτή Β΄ Πειραιά και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου  ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τη μη απάντηση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην ερώτηση με θέμα την «προστασία των εργαζομένων και της μικρομεσαίας ναυπηγοεπισκευαστικής επιχειρηματικότητας»:

Στην (μη) απάντησή του σχετικά με την ερώτηση για το μέλλον της ναυπηγοεπισκευής και για τις μονοπωλιακές τάσεις της Cosco, αρνείται κατά τρόπο εντελώς προκλητικό να πάρει θέση στα συγκεκριμένα ερωτήματα που του υποβλήθηκαν.

Παραπέμπει απλώς σε δύο υπηρεσιακά έγγραφα μηδενικής σημασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα 12 ερωτήματα που έχουν υποβληθεί, έχει ζητηθεί από τον ίδιο τον κ. Γεωργιάδη να απαντήσει αν θα επιτρέψει στον ΟΛΠ-Cosco να προχωρήσει στην ίδρυση ναυπηγείου, αν θα επιτρέψει την λειτουργία one stop service καθώς και αν θα σεβαστεί την σύμβαση παραχώρησης που δεν επιτρέπει την ίδρυση και λειτουργία ναυπηγείου.

Παραδίδω στην κρίση των χιλιάδων ανθρώπων της ναυπηγοεπισκευής, την άρνηση του κ. Γεωργιάδη να λάβει σαφή θέση.

Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η σιωπή του είναι προαναγγελία των τραγικών κυβερνητικών σχεδίων για το μέλλον των ανθρώπων και των επιχειρήσεων του κλάδου.

Η σιωπή του κ. Γεωργιάδη, υποδηλώνει κυβερνητική ενοχή.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)