to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:45 | 12.07.2021

Πολιτική

Γ. Ραγκούσης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μειωμένης κοινωνικής εμπιστοσύνης

«Η εθνική και κοινωνική υπευθυνότητα δεν μας επιτρέπει να μιλήσουμε για εκλογές εν μέσω πανδημίας και κατά την έναρξη, όπως όλα δείχνουν, ενός 4ου κύματος» είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


«Σε λίγο έτσι όπως πάει ο κ. Μητσοτάκης, είναι ικανός να μας καταγγείλει ότι εμβολιαζόμαστε μόνο και μόνο για να είμαστε υγιείς και να τον αντιπολιτευόμαστε» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο Γ. Ραγκούση. 

Σχετικά με τη δυνατότητα της κυβέρνησης να πείσει τους πολίτες για το εμβολιαστικό πρόγραμμα υπογράμμισε: «Και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την πειθώ, επειδή είναι μειωμένης κοινωνικής εμπιστοσύνης, επειδή δηλαδή ένα σημαντικό τμήμα της κοινωνίας δεν την εμπιστεύεται πλέον».

Ενώ εξέλιξη κόλαφο χαρακτήρισε το στοπ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στα σχέδια ιδιωτικοποίησης της επικουρικής ασφάλειας: «Προς επιβεβαίωση όλων των ισχυρισμών μας ήρθαν οι πληροφορίες ότι η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τους εμπόδισε να φέρουν το νομοσχέδιο στη Βουλή, ζητώντας να επιβληθεί νέος φόρος που θα καλύψει το μεγάλο κόστος που αυτό προκαλεί. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία εξέλιξη κόλαφο για τους κκ Μητσοτάκη-Χατζηδάκη» είπε.

Ο βουλευτής Β Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε επίσης στο ζήτημα της προανακριτικής για τις τηλεποτικές άδειες λέγοντας: «Αφού αναγκάστηκαν οι ίδιοι να αποσύρουν τη μείζονα κατηγορία περί δωροληψίας, καταλαβαίνετε για ποιο μέγεθος παρωδίας συζητούμε. Τελικά η σύσταση της προανακριτικής αυτής, ένα και μόνον ένα πράγμα θα θυμίζει για πάντα. Την κακιασμένη δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ενώ δε παρέλειψε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών: «Οι εκλογές με απλή αναλογική, θα είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές, όχι για εμάς, αλλά για τους εργαζόμενους, για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες κι επιχειρηματίες, για τους νέους, για τους ανέργους, για τις γυναίκες».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)