to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:13 | 15.01.2019

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Γ. Ραγκούσης: Η κ. Γεννηματά είναι απόλυτα ταυτισμένη με τον Κυρ. Μητσοτάκη (βίντεο)

Σκληρή κριτική άσκησε στην κ. Γεννηματά ο Γιάννης Ραγκούσης , κατηγορώντας την για πολιτική και ιστορική εξαπάτηση.


"Η κ. Γεννηματά συμπεριφέρεται ως τρολ του κ. Μητσοτάκη" δήλωσε το πρωί στην ΕΡΤ1 ο Γιάννης Ραγκούσης απαντώντας στην κριτική που άσκησε, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για όσους παραβρέθηκαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

 

Τι έχει πει ο Κυρ. Μητσοτάκης; Τι έχει πει η κ. Γεννηματά; Ακριβώς, τα ίδια...

"Από το 14% που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017 αυτό το κόμμα που είναι στην αντιπολίτευση και μάλιστα χυδαία και παλαιοκομματικού τύπου αντιπολίτευση και τώρα είναι στο 5 και 6%", είπε ο κ. Ραγκούσης.

Υποστήριξε ότι η κ. Γεννηματά είναι απόλυτα ταυτισμένη με τον Κυρ. Μητσοτάκη λέγοντας: "Τι έχει πει ο Μητσοτάκης; Εδώ και τώρα εκλογές. Τι λέει η κ. Γεννηματάς Εδώ και τώρα εκλογές, τι έχει πει ο Μητσοτάκης όχι στην Συμφωνία των Πρεσπών, κατά παράβαση της πλειοψηφίας του πολιτικού συμβουλίου που η ίδια είχε διορίσει και το κατήργησε πραξικοπηματικά, ένα βροντερό όχι στην Συμφωνία των Πρεσπών, τι έχει πει για την απλή αναλογική ο Κυρ. Μητσοτάκης; Όχι. Τι ψήφισε η κ. Γεννηματά; Οχι. Τι έχει πει ο Μητσοτάκης για τη Novartis; Ότι είναι σκευωρία; Τι έχει πει η κ. Γεννηματά; Ότι η Novartis είναι σκευωρία. Τι λέει τώρα για την ψήφο εμπιστοσύνης; Τα ίδια ακριβώς με τον Κ. Μητσοτάκη". 

"Το έχουν τερματίσει στο Ποτάμι" 

"Το έχουν τερματίσει στο Ποτάμι, να λένε ότι δεν θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών" ανέφερε ο κ. Ραγκούσης για το ενδεχόμενο αλλαγής στάσης του Ποταμιού στο θέμα της Συμφωνίας. "Δεν θα τολμήσουν να το κάνουν στο Ποτάμι. Βάζω άνω τελεία αν το κάνουν. Τι θα πει ο ιστορικός του μέλλοντος, αν φτάσουν στο σημείο αυτό;" αναρωτήθηκε. 

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για την κριτική που ασκούσε παλαιότερα, ο ίδιος στον Αλέξη Τσίπρα, πρόσθεσε ότι η κριτική του διαψεύστηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)