to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:59 | 08.10.2018

πηγή: news247.gr

Πολιτική

Γ. Ραγκούσης: Γιατί καταψήφισε η Γεννηματά την απλή αναλογική; - Πάει να κάνει πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη

«Δεν θα υπηρετήσω δυνάμεις που θα συνεργαστούν με τη ΝΔ» σχολιάζει o Γιάννης Ραγκούσης στο News 24/7 και τους 88,6


«Τέχνασμα ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε επί Βενιζέλου για να συμμετέχει το κόμμα στην κυβέρνηση της ΝΔ. Ούτε η ΝΔ θα δεχτεί να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ» χαρακτηρίζει στο News 24/7 από τους 88,6, ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης την πρόταση της πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, για τρικομματική κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού. Όπως λέει, η πρότασή της αυτή κρύβει ανειλικρίνεια.

Ο Γιάννης Ραγκούσης που αποχώρησε από το εγχείρημα της κεντροαριστεράς, σχολιάζει επικριτικά και τη στάση της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στο θέμα της απλής αναλογικής. «Γιατί καταψήφισε η Γεννηματά την απλή αναλογική, ενισχύοντας τη ΝΔ ενώ δεν θέλει την αυτοδυναμία της ΝΔ;» αναρωτήθηκε.

Επιμένοντας στα πυρά εναντίον της Φώφης Γεννηματά, μίλησε για μείζον θέμα αναξιοπιστίας και αφερεγγυότητας. «Η Γεννηματα κάνει του κεφαλιού της. Δεν ακούει κανέναν. Συνεχίζει τον κατήφορο. Πάει να κάνει πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη» είπε χαρακτηριστικά και σχολίασε πως το ΚΙΝΑΛ πάει από το κακό στο χειρότερο, αναφερόμενος στα ποσοστά του κόμματος. Όπως είπε, τα δημοσκοπικά στοιχεία δείχνουν το ΚΙΝΑΛ τέταρτο ή πέμπτο κόμμα.

«Αυτά τα σενάρια έχουν τόση βάση, όσο και το ότι θα ήμουν υπουργός στην κυβέρνηση Τσίπρα μετά τον ανασχηματισμό» σχολιάζει για τις φωνές που τον θέλουν να συνεργάζεται εκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα υπηρετήσω δυνάμεις που θα συνεργαστούν με τη ΝΔ» προσθέτει παράλληλα για τα μετεκλογικά σενάρια.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)