to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:31 | 20.12.2019

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Γ. Ραγκούσης: Είναι ψεύτες Μητσοτάκης, Χρυσοχοϊδης όταν λένε ότι δεν ασκήθηκε βία (βίντεο)

«Ξεπερνάει κάθε όριο αθλιότητας και συκοφαντίας αυτό που συνεχίζει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοϊδης με τις κατηγορίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν ανομία που περιλήφθησαν στην χθεσινή ανακοίνωση που δεν είχε καν τη δύναμη να την υπογράψει ο ίδιος, αλλά την υπογράφει ως Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη» δήλωσε στο Open, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη , Γιάννης Ραγκούσης.


«Εμείς θέλουμε μια σύννομη Αστυνομία. Θέλουμε μια Αστυνομία που να κινείται στο πλαίσιο του Συντάγματος και του νόμου» αυτή είναι η διαφορά μας με τους Μητσοτάκη – Χρυσοχοϊδη.

Στον αντίλογο που του έθεσε ο δημοσιογράφος για το ότι τα ΜΑΤ δρούσαν επί ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ραγκούσης απάντησε ότι δεν γίνεται να κατηγορείται ο ΣΥΡΙΖΑ και για τα δύο από την μια ότι δήθεν είναι υπέρ της ανομίας και ταυτόχρονα ότι τάχα ότι όταν ήταν κυβέρνηση, κυβερνούσαν τα ΜΑΤ.

«Αυτό το κτίριο στο Κουκάκι που έγινε το μέγα θέμα το είχε ήδη ανακαταλάβει η κυβέρνηση Τσίπρα. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι στήνουν μια συκοφαντία βασισμένη σε μία προσπάθεια κομματικής εκμετάλλευσης της ΕΛΑΣ που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

«Εξωθούν μέρος της ΕΛΑΣ σε έκνομες δραστηριότητες και για να κρύψουν αυτές τις έκνομες πράξεις καταφεύγουν σε κραυγαλέα ψέματα. Είναι ψεύτες και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοϊδης που έγραψε στον κ. Αλιβιζάτο ότι δεν ασκήθηκε βία» κατήγγειλε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Στη συνέχεια ο κ. Ραγκούσης κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για επικοινωνιακή κατάχρηση της ΕΛΑΣ, η οποία «παράγει θέαμα και όχι αποτελέσματα».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δυστυχώς η ΕΛΑΣ χρησιμοποιείται για την παραγωγή πολιτικού θεάματος. Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια κατάσταση παροξυσμού όσον αφορά την επικοινωνιακή χρήση των αστυνομικών δυνάμεων».

Η πληροφορία για τον πυροβολισμό της γυναίκας με πλαστική σφαίρα προήλθε από την ΕΛΑΣ

«Την πληροφορία για τον πυροβολισμό γυναίκας με πλαστική σφαίρα στο Κουκάκι την είχαμε μέσα από την ΕΛΑΣ. Υπάρχει αντίδραση πλέον από το εσωτερικό της ΕΛΑΣ. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων Αστυνομικών δεν ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές έκνομες που καταλήγουν σε έκνομη χρήση βίας από μερίδα της ΕΛΑΣ που αποδέχεται τις εντολές Μητσοτάκη – Χρυσοχοϊδη» μιλώντας χθες στο Contra Chanel.

«Επίσης την πληροφορία αυτή την είχε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη την είχε από χθες το πρωί, το οποίο σημαίνει ότι όταν απάντησε ο κ. Χρυσοχοϊδης με ανακοίνωση του στον κ. Αλιβιζάτο γράφοντας ότι δεν ασκήθηκε βία από την Ελληνική Αστυνομία έλεγε ενσυνείδητα ψέματα γιατί ήξεραν για τον πυροβολισμό της συγκεκριμένης γυναίκας που έχει συλληφθεί αλλά και τις βιαιοπραγίες εναντίον του κ. Ινδαρέ και των γιών του μέσα στο σπίτι τους χωρίς την παρουσία Εισαγγελέα».

«Δηλαδή έχουμε έκνομη και αντισυνταγματική χρήση βίας από την ΕΛΑΣ από τη μια και από την άλλη, έχουμε ψέματα» συμπέρανε ο κ. Ραγκούσης.

Κατ. Μπρέγιαννη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)