to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:12 | 03.07.2018

Πολιτική

Γ. Ραγκούσης: Αγαπητή Φώφη, αρνούμαι να με καταστήσεις υπάλληλο του κ. Μαρινάκη κι υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη

«Αγαπητή Φώφη, απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ»


Ο Γιάννης Ραγκούσης αναφέρει στο twitter:

 

Νωρίτερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, δήλωσε:  

«Εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. 

Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.»


Γ. Ραγκούσης: Αποκλειστική ευθύνη της κ. Γεννηματά για τα όσα συμβαίνουν στο ΚΙΝΑΛ 

«Η χώρα ζει την άθλια περίπτωση ενός πολιτικού προσωπικού που κερδοσκοπεί κομματικά πάνω σε μεγάλα εθνικά θέματα» τόνισε το μέλος της Κ.Ε. του ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Ραγκούσης στο ΣΚΑΙ προσθέτοντας ότι «η συμφωνία πρέπει να ψηφιστεί».

Σκληρή κριτική άσκησε στην κ. Γεννηματά και τον κ. Θεοδωράκη για τα «διορισμένα όργανα» στο ΚΙΝΑΛ αλλά όπως είπε ήταν «εντελώς λάθος ότι η κ. Γεννηματά κατήργησε το πολιτικό συμβούλιο που διόρισε γιατί διαφωνούσε μαζί της».

«Η κ. Γεννηματά δεν έχει πάρει λευκή επιταγή, δηλαδή δεν είχε πάρει την απόλυτη πλειοψηφία. Μπορεί να είναι η νικήτρια των εσωκομματικών εκλογών, αλλά επιλέχθηκε από το 42% και όχι από το 58%. Είναι μία μειοψηφία, η μεγαλύτερη μεν, πλειοψηφία δε.» πρόσθεσε.

Επέρριψε «αποκλειστική ευθύνη» στην κ. Γεννηματά για όσα εξελίσσονται στο ΚΙΝΑΛ ενώ σε ερώτηση, αν θα πάει στο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ραγκούσης δήλωσε:

«Είμαι μέλος της Κ.Ε. του ΚΙΝΑΛ και παραμένω. Με ενδιαφέρει να έρθουμε όλοι μας σε επαφή με την εκλογική μας βάση, την προοδευτική παράταξη που εκπροσωπούσαμε ως ΠΑΣΟΚ και σήμερα έχουμε αποκοπεί και συνεχίζουμε να απομακρυνόμαστε όσο η κ. Γεννηματά και η ηγεσία ακολουθούμε ένα δρόμο προς τον κ. Μητσοτάκη».

Συντάκτης: avgi.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)