to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:12 | 17.05.2019

Αυτοδιοίκηση

«Γ. Πατούλης: όχι απλά θεσιθήρας αλλά και ανήθικος»

«Ο κ. Πατούλης πέταξε επιτέλους τη μάσκα κι αποκαλύφθηκε χθες βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN»


Αναφορικά με το χθεσινοβραδινό debate, ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας κάνει την ακόλουθη γραπτή δήλωση:
 
«Ο κ. Πατούλης πέταξε επιτέλους τη μάσκα κι αποκαλύφθηκε χθες βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.
 
Είναι ο εντολέας και ταυτοχρόνως ο εκτελεστής σε όλη τη χυδαία υπόθεση-επίθεση πολιτικού πλιάτσικου και τυμβωρυχίας πάνω στη μνήμη και πάνω στα μνήματα των νεκρών της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι.

Είναι ο εντολέας και ταυτοχρόνως ο εκτελεστής σε όλη τη χυδαία υπόθεση-επίθεση δολοφονίας χαρακτήρων των αντιπάλων.  
 
Ο κ. Πατούλης είναι ο υποψήφιος της Ανατολικής Αττικής που έστειλε μαζικά SMS σε κατοίκους της Ανατ. Αττικής.

Ο κ. Πατούλης είναι το ανώνυμο, μισθωμένο troll στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναρτά και σχολιάζει με σεξιστικές ύβρεις και υπονοούμενα.

Ο κ. Πατούλης είναι ο επώνυμος υποψήφιος μπροστά από τους ανώνυμους συνεργάτες, οι οποίοι λειτουργούν – κατ’ εντολή και για λογαριασμό του – ως μαφία και υπόκοσμος της μαύρης προπαγάνδας.

Και αν έχει υποψηφίους, με όνομα και επώνυμο, οι οποίοι εναγκαλίζονται με τη Χρυσή Αυγή και τον Μιχαλολιάκο σε εκδηλώσεις τους, ή σέρνουν στην πλάτη πρωτόδικες καταδίκες για απάτες, ή κάνουν προκλητικές καμπάνιες-υπερπαραγωγές αξίας δεκάδων -μπορεί και παραπάνω- χιλιάδων ευρώ, με μαύρο χρήμα προφανώς καθώς υπάρχει πλαφόν, δεν θέλει κανείς να φανταστεί ποιοι είναι οι ανώνυμοι συνεργάτες!    
 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δεν ταυτίζει απλά την πολιτική με την καριέρα – η ηθική, ή ορθότερα, η ανηθικότητα που εκφράζει και οι πολιτικές που υποστηρίζει, αποτελούν απειλή για τα εκατομμύρια των συμπολιτών μας στην Αττική. Θα αφήναμε απλά στην πολιτική απαξίωσή του από τον δημοκράτη σκεπτόμενο πολίτη και τον ψηφοφόρο της Περιφέρειας Αττικής, αν πίσω από όλα τα παραπάνω δεν αποσκοπούσε στο να πάρει στα χέρια τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας ένα άνθρωπος που αποδεδειγμένα (όπως φάνηκε και χθες):
 
Δεν έχει πρόγραμμα και προτάσεις.
 
Δεν γνωρίζει τον Β’ βαθμό Αυτοδιοίκησης.
 
Δεν έχει καν ιδέα ή εικόνα για τους νόμους, τις σχέσεις μεταξύ των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης, κάνοντας κουβάρι τις αρμοδιότητες της κεντρικής κυβέρνησης και του κεντρικού κράτους, της Περιφέρειας και του Δήμου.
 
Δεν δίνει απαντήσεις σε καυτά ζητήματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επί της δημαρχίας του: από την οικονομική διαχείριση του Δήμου, μέχρι τα μπάζα και τα απαγορευμένα απόβλητα που έστελνε κρυφά στη χωματερή της Φυλής.
 
Δεν διστάζει να ενσωματώσει στις ύβρεις και τις ασυναρτησίες του ακόμη και επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Στις 26 Μαΐου οι πολίτες επιλέγουν ποιον θέλουν Περιφερειάρχη:
 
Τη Ρένα Δούρου, την Περιφερειάρχη των έργων και της ανάπτυξης, μαζί με τη δυναμική ομάδα της ΔΥΝΑΜΗΣ ΖΩΗΣ;

Ή τον κ. Πατούλη και ό,τι αυτός εκφράζει;

Επιλέγουν την πρόοδο ή την οπισθοδρόμηση.

Τόσο απλό είναι το δίλημμα!
 
Υστερόγραφο: Ο πανικός του πολιτικού μας αντιπάλου συνοψίζεται σε ένα σαρδάμ που έκανε στο κλείσιμο του χθεσινοβραδινού debate, όταν ήθελε να πει για τη Ρένα Δούρου «η απερχόμενη Περιφερειάρχης» και τελικά είπε «η επερχόμενη». Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει...».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)