to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:28 | 02.06.2022

πηγή: Αυγή / avgi.gr

Πολιτική

Γ. Οικονόμου: Πλήρης κάλυψη στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, που διαγράφηκε από την ΕΣΗΕΑ

Έμμεση παραδοχή ότι πρώτη φορά συμβαίνει στην ΕΡΤ να διαγράφεται ο πρόεδρός της για δεοντολογικούς λόγους και παρόλα αυτά τον κρατάνε στη θέση του


Πλήρη κάλυψη στον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα παρά τη διαγραφή του για διαστρέβλωση, απόκρυψη, και αλλοίωση πραγματικών περιστατικών που αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ, έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών αν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της ΕΡΤ κάτι αντίστοιχο και αν η κυβέρνηση σκοπεύει να διατηρήσει στη θέση του τον Κωνσταντίνο Ζούλα.

Μάλιστα ο Γιάννης Οικονόμου ταυτίζει την κρατική τηλεόραση με μία οποιαδήποτε επιχείρηση, υπερασπιζόμενος τα έργα και τις ημέρες στην ΕΡΤ του εκλεκτού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου Ζούλα.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Οικονόμου ισχυρίστηκε πως «από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, έχει ξανασυμβεί η ΕΣΗΕΑ να διαγράφει δημοσιογράφους και αυτοί να συνεχίζουν κανονικότατα τη δουλειά τους στις επιχειρήσεις τις οποίες δούλευαν».

«Η κυβέρνηση δεν αναμιγνύεται στα εσωτερικά της δεοντολογίας της Ένωσης Συντακτών και καμίας ένωσης» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αυτό που βλέπει η κυβέρνηση είναι ότι στην ΕΡΤ γίνεται μία εξαιρετική δουλειά. Αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται από την αποδοχή των πολιτών σε μία σειρά από έρευνες, αλλά και στην εικόνα που έχει η δημόσια τηλεόραση σήμερα, όχι μόνο στην πληροφόρηση και στην ειδησεογραφία αλλά και στην μυθοπλασία σε σχέση με αυτή που είχε στο παρελθόν».


_________

φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος / Ευρωκίνηση

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)