to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:00 | 09.04.2020

Πολιτική

Γ. Μπουρνούς: Ο υπουργός καλεί τις ανώνυμες εταιρείες να μοιράσουν... θεάματα

O κ. Αυγενάκης «προέτρεψε» τις Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες να δωρίσουν ένα ποσοστό (τουλάχιστον 3%) από τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας.


Αναλυτικά η δήλωση του αν. τομεάρχη για θέματα Αθλητισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπουρνού, σχετικά με την προτροπή του υφυπουργού Αθλητισμού στις Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες για δωρεά εισιτηρίων διαρκείας σε γιατρούς και νοσηλευτές του Ε.Σ.Υ:

«Δυστυχώς, γινόμαστε ξανά μάρτυρες της κενής περιεχομένου επικοινωνιακής πολιτικής του υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος αντιλαμβάνεται, προφανώς, την κρίση πανδημίας ως ευκαιρία για την προσωπική του επαναφορά στο "λαβωμένο" από το Μαξίμου χαρτοφυλάκιό του.

Σήμερα, λοιπόν, ο κ. Αυγενάκης «προέτρεψε» τις Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες να δωρίσουν ένα ποσοστό (τουλάχιστον 3%) από τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της προσφοράς και της αυταπάρνησής τους στην πρώτη γραμμή του αγώνα της χώρας μας ενάντια στον κορωνοϊό.

Την ώρα που γιατροί και νοσηλευτές δίνουν καθημερινά έναν άνισο και τιτάνιο αγώνα, λόγω των ελλείψεων σε εξοπλισμό και προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, ο Υφυπουργός "μοιράζει καθρεφτάκια στους ιθαγενείς", ζητώντας από τις αθλητικές ανώνυμες εταιρείες - στις οποίες χάρισε εκατομμύρια ευρώ μειώνοντας την φορολογία των συμβολαίων τους με τους επαγγελματίες αθλητές στο μισό - να μοιράσουν...θεάματα, αφού η κυβέρνησή του δεν μοιράζει...άρτο.

Καλούμε τον Υφυπουργό, αν πραγματικά θέλει να ανταποδώσει στο ελάχιστο, να «προτρέψει» καλύτερα τον Πρωθυπουργό και τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας να θωρακίσουν επιτέλους με εξοπλισμό και προσωπικό το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αντί να καταστέλλουν τις διαμαρτυρίες και να φιμώνουν τις φωνές των γιατρών και νοσηλευτών της χώρας για τις ελλείψεις και τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)