to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:31 | 11.11.2021

Πολιτική

Γ. Μπουρνούς: Να επανασυσταθεί άμεσα η ΚΟΜΥ Λήμνου

Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, για την διακοπή των δειγματοληψιών από την ΚΟΜΥ Λήμνου λόγω έλλειψης προσωπικού


Την ώρα που η πανδημία καλπάζει, τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία και πολλοί συνάνθρωποί μας χάνονται καθημερινά, η Κυβέρνηση επιλέγει να αφήσει χωρίς προσωπικό τη Δημόσια Υγεία και να παροπλίσει υπηρεσίες και δομές που συμβάλλουν στον έλεγχο και την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού.

Ο Γιάννης Μπουρνούς αντιδρώντας άμεσα στις επιστολές που έλαβε από τον Δήμαρχο και πλήθους Φορέων της Λήμνου και συμμεριζόμενος την ανησυχία και την αγανάκτηση των κατοίκων του νησιού, καλεί τον Υπουργό Υγείας να ενεργήσει άμεσα και να επανασυστήσει την ΚΟΜΥ Λήμνου, ώστε να συνεχιστούν οι δειγματοληψίες στο νησί.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Αναφοράς.

Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2021

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον κ. Υπουργό Υγείας

Θέμα: «Άμεση επανασύσταση της Κινητής Ομάδας Υγείας (ΚΟΜΥ) Λήμνου».

Ο Βουλευτής Ιωάννης Μπουρνούς καταθέτει προς τον κ. Υπουργό Υγείας αναφορά με την επιστολή του Δημάρχου Λήμνου, με την οποία εκφράζεται η έντονη ανησυχία για την διακοπή των δειγματοληψιών από την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) Λήμνου, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ορθώς επισημαίνεται ότι, με δεδομένη την έξαρση της πανδημίας και την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων Covid-19, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η άμεση επανασύσταση της ΚΟΜΥ Λήμνου που συνέβαλε σημαντικά και που πρέπει να συνεχίσει να συμβάλλει στον έλεγχο και την αποφυγή διασποράς του ιού στο νησί.

Επισυνάπτεται η επιστολή.

Παρακαλούμε για την απάντηση, τις σχετικές και άμεσες ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Ο καταθέτων βουλευτής

Μπουρνούς Ιωάννης

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)