to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:04 | 16.09.2019

Πολιτική

Γ. Μπουρνούς: Με fake news και πλύση εγκεφάλου του κόσμου επί 4,5 χρόνια βγήκατε κυβέρνηση (βίντεο)

Επιμένει η Ν.Δ. να μιλά στα πάνελ για μια «κακή» συμφωνία που όμως θα την τηρήσει όπως διαβεβαίωσε με λεκτικούς πλεονασμούς και ο Β. Οικονόμου στην ΕΡΤ: «Πραγματικά εκ των πραγμάτων θα τηρηθεί» είπε ακολουθώντας τη νέα γραμμή της Ν.Δ. στο Μακεδονικό που θα τηρήσει πλέον αλλά και θα τιμήσει την Συμφωνία των Πρεσπών.


«Εμείς κ. Οικονόμου δεν ήμασταν αγκαλιά με τους Κασιδιάρηδες στις πλατείες» αντέτεινε ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφερε την Συμφωνία των Πρεσπών υπηρετώντας την εθνική θέση όπως αυτή αποτυπώθηκε και στο Βουκουρέστι».

Έχετε εγκαθιδρύσει μονοφωνικό καθεστώς στα μίντια

«Για fake news δεν θα μιλάει η Ν.Δ. στο ΣΥΡΙΖΑ έχετε εγκαθιδρύσει μονοφωνικό καθεστώς στα μίντια από τις 8 Ιουλίου» επιτέθηκε στη Ν.Δ. ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς απαντώντας στον Βασίλη Οικονόμου.

«Με fake news βγήκατε κυβέρνηση, αγκαλίτσα με τα ιδιωτικά κανάλια. Με fake news και με πλύση εγκεφάλου του κοινού επί 4.5 χρόνια. Αντικείμενο μελέτης των κοινωνιολόγων όλου του κόσμου θα είναι η διαπλοκή του μιντιακού σύστηματος με το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας. Μιλάτε και για Λατινικές Αμερικές και έχετε λατινοαμερικανοποιήσει την πολιτική ζωή στην χώρα».

Έχουμε κουραστεί να βλέπουμε τις ιδεοληψίες της Ν.Δ. στο προσφυγικό - μεταναστευτικό

Η Ν.Δ. έλεγε ότι θα ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τρομάξατε να καταδικάσετε τις επιθέσεις στα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα του διεθνούς δικαίου. Έχουμε κουραστεί να βλέπουμε τις ιδεοληψίες της Ν.Δ. για το προσφυγικό και έφτασε τη Μόρια από 5.500 που την αφήσαμε εμείς με αυξημένες ροές ήδη επί ΣΥΡΙΖΑ, στις 10.000 για να επανέλθει στο πρόγραμμα μετακινήσεων στην ενδοχώρα που αρχικά ακύρωσε."

«Κουρασμένος» ο κ. Τσίπρας να παρακολουθεί τις κωλοτούμπες της Ν.Δ. απαντώντας στο αφήγημα της Ν.Δ. περί «κουρασμένου» πρωθυπουργού που συνεχίζει και μετεκλογικά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει υπεύθυνη και μαχητική αντιπολίτευση. Δεν θα αφήσουμε αυτή την κυβέρνηση να ξηλώσει μία μία τις κατακτήσεις του ελληνικού λαού» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπουρνούς.

Κατ. Μπρ. - ΑΥΓΗ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)