to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:13 | 30.08.2016

Πολιτική

Αγωγές σε Alpha και ΣΚΑΪ προαναγγέλλει ο Γ. Μαντζουράνης: «Απολύτως ψευδές και συκοφαντικό ότι είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη»

«Είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό ότι είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη. Είμαι δικηγόρος του Θεόδωρου Κουρίδη, συγκατηγορουμένου του κ. Μαρινάκη, και ουδέποτε έχω εκπροσωπήσει τον κ. Μαρινάκη σε καμία δίκη. Τουναντίον, είμαι δικηγόρος του Δ. Κοντομηνά (σ.σ.: ιδιοκτήτη του ALPHA) στην υπόθεση του Ταμιευτηρίου και στο φορολογικό ποινικό του».


Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο νομικός σύμβουλος του δημοσίου για τις τηλεοπτικές άδειες Γιάννης Μαντζουράνης πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 14 Ιουλίου είχε συνοδεύσει τον επιχειρηματία και διεκδικητή μίας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών Βαγγέλη Μαρινάκη, στον Άρειο Πάγο, δηλώνοντας πως είναι δικηγόρος του. Ο τηλεοπτικός σταθμός της Κάντζας εγείρει και αυτός ερωτήματα, για τη διαγωνιστική διαδικασία που ακολουθείται. Επίσης ο σταθμός του Δ. Κοντομηνά υποστηρίζει πως ο συγκεκριμένος δικηγόρος χαρίστηκε στην υπόθεση του επιχειρηματία  Χρήστου Καλογρίτσα για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής στις 3.40 το μεσημέρι, σήμερα. Η έκτακτη εκπομπή μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας ως αποκάλυψη του Alpha από το Δήμο Βερύκιο.

Γ. Μαντζουράνης: «Ψευδές και συκοφαντικό»

Ο κ. Ματζουράνης με δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρει: «Είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό ότι είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη. Είμαι δικηγόρος του Θεόδωρου Κουρίδη, συγκατηγορουμένου του κ. Μαρινάκη, και ουδέποτε έχω εκπροσωπήσει τον κ. Μαρινάκη σε καμία δίκη. Τουναντίον, είμαι δικηγόρος του Δ. Κοντομηνά (σ.σ.: ιδιοκτήτη του ALPHA) στην υπόθεση του Ταμιευτηρίου και στο φορολογικό ποινικό του». 


Αγωγές σε Alpha και ΣΚΑΪ

Με αγωγές θα κινηθεί ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης εναντίον αυτών που υποστηρίζουν ότι είναι συνήγορος του κ. Μαρινάκη και ταυτόχρονα εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, όπως προανήγγελε, μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ..

«Πρόκειται για συνειδητή αθλιότητα του αισχίστου είδους. Σήμερα θα πάρουν τα εξώδικα και αύριο-μεθαύριο θα προχωρήσω σε αγωγές. Δεν μπορούν να παίζουν έτσι. Όσο ισχυροί και να είναι κάποιοι, θα πρέπει να αντιληφθούν πως δεν υπάρχει κανένας Έλληνας πολίτης υπεράνω του νόμου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαντζουράνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Επανέλαβε πως δεν έχει εκπροσωπήσει τον κ. Μαρινάκη «σε καμία δίκη, σε καμία διαδικαστική πράξη, ενώπιον κανενός δικαστηρίου, κανενός εισαγγελέα, καμιάς Αρχής» και πρόσθεσε: «Είμαι δικηγόρος ενός από τους πολλούς συγκατηγορούμενούς του στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, του Θεόδωρου Κουρίδη, ο οποίος υπήρξε δικηγόρος της ΕΠΟ. Αυτό και τίποτα άλλο».

«Αυτό» πρόσθεσε «αποδεικνύεται από έγγραφα και θα αποδειχθεί ενώπιον των δικαστηρίων, όπου θα προσφύγω. Διότι, όπως αντιλαμβάνεστε, ως δικηγόρος δεν έχω άλλο όπλο να αμυνθώ στη λάσπη και τη συκοφαντία παρά μόνο στα δικαστήρια».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)