to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:39 | 07.02.2020

Πολιτική

Γ. Γκιόλας: Το σίριαλ «Τσατανιάδα» συνεχίζεται (ηχητικό)

«Ήθελαν να δημιουργήσουν έναν πόλεμο, γι αυτό και όπως γίνεται κατανοητό ουσιαστικά η Νέα Δημοκρατία έδιωξε την κα. Θάνου και στράφηκε και κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου», είπε «Στο Κόκκινο» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής.


Για την επανάληψη του σίριαλ «Τσατανιάδα» μίλησε Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας που και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής ο οποίος αναφέρθηκε στα αυθαίρετα συμπεράσματα και στην έλλειψη στοιχείων της κατάθεσης της πρώην εισαγγελέα Γεωργίας Τσατάνη σχετικά με τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS.

Ο Γ. Γκιόλας στον Νίκο Σβέρκο εξήγησε πως αυτά που ειπώθηκαν χθες είναι μηθεύματα και ότι η κα. Τσατάνη συνέδεσε στην κατάθεση της τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ακόμα και με ενέργειες τρομοκρατικού χαρακτήρα, και μέχρι και ο πρόεδρος της επιτροπής, Γιάννης Μπούγας, της δήλωσε ότι εκεί δεν εκφέρουν σκέψεις και συλλογισμούς αλλά στοιχεία για πραγματικά περιστατικά.

Και τα πραγματικά περιστατικά δείχνουν, όπως είπε ο βουλευτής, ότι η ίδια αναζητούσε τον Δ. Παπαγγελόπουλο, η ίδια τον πήρε τηλέφωνο και μάλιστα πήγε στο γραφείο του δήθεν για να τον βοηθήσει, όπως δήλωσε, να αποκτήσει σαφέστερη εικόνα.

Ο Γ. Γκιόλας θύμισε ότι η κα Τσατάνη έχει αμετάκλητη πειθαρχική ποινή που της έχει επιβληθεί και από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου για τον ρόλο της στη συγκάλυψη του σκανδάλου Βγενόπουλου, καθώς και αφαίρεσε από την αποκλειστικά αρμόδια Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς τη δικογραφία και τελικά την αρχειοθέτησε.

Ο βουλευτής θύμισε ότι η κα Τσατάνη δεν είχε καμία σχέση με τη διερεύνυση του σκανδάλου της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS και έγινε φανερό χθες από τη φράση της στην επιτροπή «αυτή ήταν με την πλευρά της Θάνου» ότι ήθελαν να δημιουργήσουν έναν πόλεμο, μια τέτοια εντύπωση. Γι` αυτό και όπως γίνεται κατανοητό ουσιαστικά η Νέα Δημοκρατία έδιωξε την κα Θάνου και στράφηκε και κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)