to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:07 | 01.04.2013

Πολιτική

Γ. Δραγασάκης στην Παλλήνη: «Τεράστιες οι ευθύνες της κυπριακής ηγεσίας και της τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά» (βίντεο)

Η Οργάνωση Παλλήνης του ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε μια πολύ πετυχημένη και εντυπωσιακή ανοιχτή συγκέντρωση με εισηγητή τον βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη.


Το βίντεο από την ομιλία του Γ. Δραγασάκη

Όπως αναφέρει σχετικά:



Στην κατάμεστη αίθουσα,εκατοντάδες κάτοικοι του Δήμου μας παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον τον εισηγητή να αναλύει με πολύ γλαφυρό τρόπο τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο της χώρας από την οικονομική και πολιτική κρίση.

Φυσικά το θέμα που κυριάρχησε ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο και οι επιπτώσεις τους στη Μεγαλόνησο αλλά και στην Ελλάδα.

Τονίστηκαν ιδιαίτερα οι τεράστιες ευθύνες της Κυπριακής κυβερνητικής ηγεσίας αναφορικά με τους χειρισμούς της υπόθεσης αλλά και της Ελληνικής τρικομματικής κυβέρνησης Σαμαρά που όχι μόνο δεν στάθηκε στο πλευρό του Κυπριακού λαού όταν απροκάλυπτα δέχτηκε τις εξοντωτικές αποφάσεις του Γιούρογκρουπ και της Γερμανικής κυβέρνησης αλλά αντίθετα δια του υπουργού οικονομικών κ.Στουρνάρα ψήφισε υπέρ των μέτρων.

Επισημάνθηκε δε ιδιαίτερα το σθένος και η αξιοπρέπεια της Κυπριακής Βουλής η οποία ψήφισε ΟΧΙ στην αποδοχή του εγκλήματος.Μετά την εισήγηση ακολούθησε ένας ζωηρός και χρήσιμος διάλογος στον οποίο συμμετείχαν πολλοί παραβρισκόμενοι με αναφορές και απόψεις γύρω από τις προτάσεις του κόμματος,για το δίλημμα Ευρώ η εθνικό νόμισμα,για τα άμεσα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και πολλά άλλα.

Η συγκέντρωση τελείωσε αργά το βράδυ αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις μαζί με την αγωνία για το μέλλον των εργαζομένων και ανέργων της πατρίδας μας.



Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν  οι βουλευτές Π. Κουρουμπλής, Α. Μητρόπουλος, Γ. Πάντζας,   δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Παλλήνης και αρκετά μέλη συλλόγων της περιοχής μας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)