to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:40 | 11.11.2017

Κοινωνία

Γ. Αυτιάς στον ΣΚΑΪ: Ο «γκρίζος» διαφημιστής της ιδιωτικής υγείας (βίντεο)

Το θέμα της δημόσιας υγείας πουλάει, αλλά της ιδιωτικής πουλάει περισσότερο...


Ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή του εκπομπή στον ΣΚΑΪ, κι ενώ το πάνελ του δεν συζητούσε θέματα υγείας, «θυμήθηκε ένα SMS» που έλαβε επισημαίνοντας ότι... προσέχει τα λόγια του. Το ανέγνωσε με το γνωστό πομπώδες, πονόψυχο και ταυτόχρονα καταγγελτικό ύφος. Επρόκειτο για μήνυμα πατέρα που έχει το παιδί του στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα. Η περιγραφή αφορούσε ελλείψεις του νοσοκομείου.

Ο Γ. Αυτιάς επεσήμανε ότι κρατάει το μήνυμα για όποιον αρμόδιο ενδιαφέρεται, μιλώντας για την υποβάθμιση της υγείας και διακόπτοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μπγιάλα που προσπαθούσε ματαίως να πει ότι η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας ήταν πολιτική κατεύθυνση των προηγούμενων κυβερνήσεων, καθώς «η πολιτική κατεύθυνση της ΝΔ είναι η ιδιωτική υγεία και όχι η δημόσια».

Ο Γ. Αυτιάς δεν άφησε να συνεχιστεί η συζήτηση, καθώς είχε έτοιμο ΤΟΝ αρμόδιο σε απευθείας σύνδεση με Θεσαλονίκη!

Ποιος ήταν ο αρμόδιος να μιλήσει για υγεία «χωρίς ταλαιπωρία και με αξιοπρέπεια»; Ο εκπρόσωπος της κάρτας EYclub για ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας που έδωσε το τηλέφωνο της ιδιωτικής εταιρείας και μοίρασε κάρτες-προσφορά σε μια απίστευτη «γκρίζα» διαφήμιση, με τον Γ. Αυτιά, σε ρόλο πλασιέ, να κάνει λόγο για «ατέλειωτα τηλεφωνήματα από όλη της Ελλάδα»!

Πρόκειται για την εταιρεία «Συνεργειακή Δημιουργία Α.Ε.», η οποία, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της, ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2009 στην Θεσσαλονίκη από επιχειρηματίες και επενδυτές της πόλης. «Προσφέρει» πακέτα Υγείας με «εκπτώσεις» από τις, υποτίθεται αρχικές τις τιμές και με την «πάσα» του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ έκανε διαφήμιση των πακέτων αυτών κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

(από τη σελίδα της εταιρείας στο fb)

Ιδιαίτερα καυστική ήταν η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη ο οποίος έκανε λόγο μέσω facebook για «πληρωμένο μικρόφωνο σε διατεταγμένη υπηρεσία»:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)