to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:24 | 21.01.2018

Αθλητισμός

Γ. Αντετοκούνμπο: Τώρα σκέπτομαι άλλα πράγματα, αλλά θέλω να είμαι στην εθνική ομάδα

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».


Ο Ελληνας άσος, που είναι τραυματίας και δεν θα ενισχύσει τους Μιλγουόκι Μπακς για περίπου μία εβδομάδα, τόνισε πως αυτήν την περίοδο η σκέψη του είναι σε άλλα θέματα, αλλά ασφαλώς και θέλει να είναι στην εθνική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο επικείμενο All Star Game, όσο και στον τίτλο του MVP, που «απολαμβάνει» από τους φιλάθλους του ΝΒΑ σε κάθε ευκαιρία...

    Ο Giannis εξέφρασε την άποψη του για:

Τον τίτλο του MVP: «Δεν το σκέφτομαι πολύ. Χαίρομαι που το όνομά μου συζητείται για κάτι τέτοιο, αλλά ο μόνος στόχος μου είναι η βελτίωση, τόσο ατομικά όσο ως ομάδα. Περνάμε μια δύσκολη περίοδο με κάποιες ήττες που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, γι? αυτό θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε».

Τις αδυναμίες του: «Κάποιες φορές δυσκολεύομαι να βρω ρυθμό και να αξιοποιήσω τους συμπαίκτες μου. Σε αυτό πρέπει να βελτιωθώ. Πρέπει επίσης να δουλέψω στις διεισδύσεις. Δουλεύω πολύ περισσότερο και το τρίποντο. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, το θεωρώ πολύ σημαντικό».

Το μυστικό της επιτυχίας του: «Δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα. Το θέμα είναι να είσαι όσο πιο πλήρης γίνεται, σε άμυνα κι επίθεση. Ένας παίκτης δεν κερδίζει μόνος του, για να είσαι επιτυχημένος πρέπει όλη η ομάδα να κάνει το καθήκον της».

Την ηγετική παρουσία του: «Έχω ξεκάθαρα κάποιες ευθύνες, ως παίκτης και ως προσωπικότητα. Ο προπονητής, μού λέει συνέχεια πως θέλει να ακούει τη φωνή μου στο γήπεδο, θέλει να έχω διαρκή παρουσία στην ομάδα. Έχω προσαρμοστεί πλέον στη διαρκή πίεση των αντιπάλων πάνω μου».

Την εικόνα της ομάδας του: «Θα πρέπει να είμαστε λιγότερο αφελείς και πιο σταθεροί. Θα πρέπει να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται».

Την συμμετοχή του στο All Star Game: «Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για τη στήριξή τους».

Την εθνική Ελλάδας: «Θέλω να είμαι στην εθνική, αλλά πρέπει να έχω στο μυαλό μου και τις προσδοκίες που υπάρχουν στις ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι άλλα πράγματα, αλλά σίγουρα δεν έχω πρόθεση να απουσιάσω».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)