to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:29 | 26.02.2018

Αθλητισμός

Το Φύλλο Αγώνα του ντέρμπι που... δεν έγινε ποτέ: Για 15 λεπτά δεν επιτρεπόταν στον γιατρό του αγώνα η είσοδος στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού!

Στο Φύλλο Αγώνα, που συνέταξε αργά χθες το βράδυ ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Αλέξανδρος Αρετόπουλος θα στηρίξει εν πολλοίς ο ΠΑΟΚ την υπερασπιστική του γραμμή


    Εγινε γνωστό το περιεχόμενο των όσων εγράφησαν στο Φύλλο Αγώνα, που συνέταξε αργά χθες το βράδυ ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, Αλέξανδρος Αρετόπουλος και εν πολλοίς ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει στις λεπτομέρειες των συμβάντων την υπερασπιστική του γραμμή. 

    Συγκεκριμένα ο Τρικαλινός ρέφερι, μεταξύ άλλων γράφει ότι: Ο Οσκαρ Γκαρθία δεν πήγε στο ιατρείο του αγώνα για να εξεταστεί από τον γιατρό της αναμέτρησης, και στην συνέχεια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν να μεταφερθεί σε Νοσηλευτικό Ιδρυμα μαζί με τον ιατρό του αγώνα για περαιτέρω εξετάσεις, κάτι που δεν επέτρεπε την διεξαγωγή του αγώνα. Αναφέρεται ακόμα στην ιατρική γνωμάτευση πως ο Οσκαρ Γκαρθία, φέρει εσωτερική αμυχή στο άνω χείλος και πως αυτή η αμυχή δεν τον εμποδίζει να εκτελέσει τα καθήκοντα του.

Ολόκληρο το φύλλο αγώνα:

«Καθώς μας παραδόθηκαν στην προβλεπόμενη ώρα οι λίστες των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων των δύο ομάδων, περίπου 15 λεπτά αργότερα ο παρατηρητής της διοργανώτριας μας προσκόμισε τη λίστα των αξιωματούχων της φιλοξενούμενης ομάδας με τις παρακάτω αλλαγές. Στη θέση του αρχικά δηλωθέντα προπονητή κ.Χρήστου Κόντη, τοποθετήθηκε ο κ.Όσκαρ Γκαρσία και στη θέση του αρχικά δηλωθέντα τεχνικού διευθυντή κ. Martinez Ruben τοποθετήθηκε ο κ. Χρήστος Κόντης. Κατά την διάρκεια της εισόδου των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων του αγώνα και των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, ο προπονητής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Όσκαρ Γκαρσία, σύμφωνα με πληροφορίες των εκπροσώπων της ομάδας του, δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο (ρολό ταμειακής μηχανής) το οποίο ρίχτηκε από την κερκίδα. Αμέσως αυτός αποχώρησε στα αποδυτήρια συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας του και τους εκπροσώπους της. Άμεσα αποχώρησε και η υπόλοιπη φιλοξενούμενη ομάδα στα αποδυτήρια. Στην συνέχεια αποχωρήσαμε κι εμείς στα αποδυτήριά μας. Ζητήθηκε η εξέταση του κ. Όσκαρ Γκαρσιία από τον ιατρό του αγώνα για να ελεγχθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε ότι δεν κατέστη δυνατή η άμεση εξέταση διότι δεν επιτρεπόταν στον ιατρό του αγώνα η είσοδος στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Αυτό κατέστη δυνατό έπειτα από περίπου 15' λεπτά όταν και ο ιατρός του αγώνα συνοδευόμενος από τον β' παρατηρητή της διοργανώτριας, κ. Α.Αλεξανδρή και τον 4ο διαιτητή εισήχθη στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων όπου και έγινε η εξέταση, παρουσία εκπροσώπων και των δύο ομάδων, καθώς και του παρατηρητή της διοργανώτριας. Ο ιατρός του αγώνα μας ενημέρωσε προφορικώς και γραπτώς για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων. Η γνωμάτευσή του επισυνάπτεται στην έκθεση του παρατηρητή της διοργανώτριας. Κατόπιν ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μας ενημέρωσε ότι ο κ.Όσκαρ Γκαρσία δεν δύναται να εκτελέσει τα καθήκοντά του και θα διακομιστεί σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις επειδή δεν αισθανόταν καλά, συνοδευόμενος από τον ιατρό της ομάδας κ.Θέο Χρήστο και ότι ως εκ τούτου η ομάδα ΠΑΕ Ολυμπιακός αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του ιατρού και του προπονητή της. Κατόπιν των ανωτέρο δεν κατέστη δυνατή η τέλεση του αγώνα. Καμία άλλη παρατήρηση».

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ σε ότι αφορά την υπεράσπισή του για την μη έναρξη και διεξαγωγή του χθεσινού ντέρμπι στηρίζει τις θέσεις του σε πραγματικά περιστατικά και τα οποία θα χρησιμοποιήσει στην συνέχεια της διαδικασίας. 
 Συγκεκριμένα η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης υποστηρίζει πως ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν προσήλθε για εξέταση ιατρική άμεσα μετά το περιστατικό αλλά, μετά την παρέλευση 15λέπτου, είχε την ευκαιρία να τον εξετάσει ο γιατρός του αγώνα. 
Επίσης ο ΠΑΟΚ θα στηριχτεί και στην γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα (πως πρόκειται για αμυχή, που δεν εμποδίζει τον Γκαρθία να ασκήσει τα καθήκοντά του). Επισημαίνει ότι ο Οσκαρ Γκαρθία μεταφέρθηκε σε Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο όπως είναι επιβεβλημένο και πως ο Ισπανός τεχνικός στην αρχική δήλωση του Ολυμπιακού, που δόθηκε στους διαιτητές 75 λεπτά πριν την έναρξη, δεν εμφανίζεται πουθενά ως προπονητής της ομάδας του, όπου την θέση αυτή κατέχει ο Χρήστος Κόντης.

(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, sdna)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)