to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:35 | 30.07.2019

Κοινωνία

Φρίκη στο Μοσχάτο: Δεκάδες αδέσποτα βρέθηκαν νεκρά σε σπίτι

Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν φιλόζωοι εθελοντές και οι αρμόδιες αρχές σε σπίτι στο Μοσχάτο με δεκάδες νεκρά αδέσποτα ζώα.


Όπως εξηγεί η κα Σοφία Κρομμυδάκη, πρόεδρος εθελοντών για τα αδέσποτα «Αδέσποτοι Εθελοντές Ρέντη, Μοσχάτου και όμορων δήμων», μία νέα κάτοικος της περιοχής, ενοχλημένη από την έντονη δυσοσμία έκανε την καταγγελία που οδήγησε στη μακάβρια ανακάλυψη. «Ήταν αφόρητη κατάσταση (...) φορέσαμε ειδικές φόρμες, ανακαλύπταμε πτώματα κάθε μέρα - ήταν ένα θρίλερ».

«Σε πολλά σημεία ήταν παλέτες κλεισμένες σαν πόρτες και ζούσαν από πίσω ζώα. Βρήκαμε σε ένα δωμάτιο 11 σκυλιά, σε ένα άλλο τουλάχιστον 25 γατιά, τα οποία ζούσαν δίπλα σε πτώματα άλλων ζώων. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρίσκονταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτή η κατάσταση φαίνεται να συμβαίνει εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, αφού της είπαν πως άκουγαν ουρλιαχτά και κλάματα ζώων για χρόνια. «Οι γείτονες άκουγαν ουρλιαχτά σκύλων και άλλων ζώων από το συγκεκριμένο σπίτι εδώ και περίπου δέκα χρόνια, αλλά δεν είχαν προβεί σε κάποια επίσημη καταγγελία. Φοβόντουσαν να καταγγείλουν, γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα και σχιζοφρένεια».

Ο άντρας έμενε, όπως όλα δείχνουν στο συγκεκριμένο σπίτι, τώρα που ανακαλύφθηκε το «κολαστήριό» του, απουσιάζει από το σπίτι και εμφανίζεται μόνο αργά το βράδυ.

«Πήγαν οι αστυνομικοί με πολιτικά, τους έβγαλε καραμπίνα. Κατόπιν πήγαν ένστολοι και ήταν πιο... ήρεμος. Τον πήγαν στο ψυχιατρείο και εκεί οι υπηρεσίες τον έβγαλαν έξω. Γιατί και πώς δεν γνωρίζουμε». «Τη μέρα που γίνονται οι εργασίες καθαρισμού, λείπει. Το βράδυ λένε ότι έρχεται αυτός. Εδώ και 10 μέρες το σπίτι καθαρίζεται κι αυτός δεν είναι εδώ. Έχουν βγει περίπου 12-14 κάδοι μπαζών που έχουν μεταφερθεί με τα φορτηγά του δήμου», πρόσθεσε η κυρία Κρομμυδάκη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)