to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:51 | 06.01.2017

Αθλητισμός

«Φουλ» για το All Star Game ο Αντετοκούνμπο - Συνεχίζεται η ψηφοφορία

Το όνειρο για τον Έλληνα φόργουορντ να συμμετάσχει στη γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ αρχίζει να παίρνει «σάρκα και οστά»!


Ολοταχώς για το All Star Game βαδίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το όνειρο για τον Έλληνα φόργουορντ να συμμετάσχει στη γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ αρχίζει να παίρνει «σάρκα και οστά».

Με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το All Star Game, ο Έλληνας σταρ συγκεντρώνει τις προτιμήσεις υου κοινού, όντας στην 3η θέση της λίστας για την ανατολική περιφέρεια με 500.663 ψήφους. Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι περισσότερες ψήφους από τον διεθνή φόργουορντ έχουν συγκεντρώσει μόνο οι μεγάλοι σταρ του Κλίβελαντ,  Λεμπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ!  Την ομάδα της Δύσης με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα στελεχώσουν οι Κέβιν Ντουράντ, Ζάζα Πατσούλια, Καουάι Λέοναρντ, Στεφ Κάρι και Τζέιμς Χάρντεν. 

Αναλυτικά η διαδικασία:

Μέχρι τις 16 Ιανουαρίου θα τρέχει η διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού για την επιλογή των παικτών, που θα λάβουν μέρος στο εφετινό All Star Game του NBA στη Νέα Ορλεάνη (19/2) και στην  οποία μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι φίλαθλοι. Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Ελλάδα μπορεί να έχει εκπρόσωπο στην γιορτή του Αμερικανικού μπάσκετ με το Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και χρειάζεται μόνο ένα "ποστάρισμα" στον προσωπικό μας λογαριασμό στο twitter ή το facebook, βάζοντας το όνομα του Γιάννη πίσω από #NBAVote. Μάλιστα μπορούμε να κάνουμε μέχρι 10 ποσταρίσματα την ημέρα.

H επόμενη καταμέτρηση θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου, η διαδικασία θα κλείσει στις 16 του μήνα και τρεις μέρες αργότερα, στις 19, θα ανακοινωθούν οι βασικές πεντάδες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)