to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:11 | 28.09.2018

Κοινωνία

Φόβοι για απώλεια οπτικού αποδεικτικού υλικού στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Τον τακτικό ανακριτή της υπόθεσης του θανατηφόρου λιντσαρίσματος του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου, επισκέπτεται κατεπειγόντως σήμερα το πρωί ο αδερφός του θύματος Νίκος Κωστόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του «105,5 στο Κόκκινο".


Γιάννης Ανδρουλιδάκης & Γεωργία Ανάγνου - Στο Κόκκινο

Τον τακτικό ανακριτή της υπόθεσης του θανατηφόρου λιντσαρίσματος του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου, επισκέπτεται κατεπειγόντως σήμερα το πρωί ο αδερφός του θύματος Νίκος Κωστόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του «105,5 στο Κόκκινο". Η οικογένεια του θύματος, πρόκειται να ρωτήσει τον τακτικό ανακριτή κ. Λίλο σχετικά με την τύχη του οπτικού αποδεικτικού υλικού, καθώς εκφράζονται φόβοι ότι τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας μπορεί να διαγραφεί μετά το πέρας μίας εβδομάδας. Ο ξυλοδαρμός που οδήγησε στον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου συνέβη την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, δηλαδή πριν από μία εβδομάδα ακριβώς. 

Η οικογένεια του θύματος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σχετικά με την επιτάχυνση των διαδικασιών, όπως επίσης και για την συγκέντρωση όλων των στοιχείων. Όπως άλλωστε έχει δηλώσει στο Κόκκινο η δικηγόρος της οικογένειας κα Άννυ Παπαρρούσου, η πολιτική αγωγή από την πρώτη στιγμή ζήτησε τη συλλογή του βιντεοληπτικού  υλικού, καθώς και το υλικό από τις κάμερες του καταστήματος και των γειτονικών καταστημάτων.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο τακτικός ανακριτής είχε κάνει λόγο για «ελλιπή φάκελο» από την πλευρά της αστυνομίας, την πρώτη μέρα κατά την οποία ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος και πρωταγωνιστής του ξυλοδαρμού του Ζακ Κωστόπουλου, Σπύρος Δημόπουλος. Η ως τώρα ασάφεια των στοιχείων, έχει γεννήσει σειρά ερωτημάτων σχετικά με το τι πραγματικά από όσα έχουν αναφερθεί συνέβη, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή της Ομόνοιας.

Μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο η δικηγόρος της οικογένειας Κωστόπουλου έχει υπογραμμίσει την κρισιμότητα του οπτικοακουστικού υλικού, ειδικά μετά την ελλιπή δικογραφία που σχημάτισε η ΕΛΑΣ.
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)