to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:47 | 10.12.2022

Πολιτική

«Φωτιές» ανάβει πάλι το πρωτοσέλιδο του Documento: Δίνει στοιχεία για παρακολούθηση Χατζηδάκη

«Ντοκουμέντα παρακολούθησης του Χατζηδάκη - Ο υπουργός ήταν ο στόχος #5046c της ΕΥΠ - Τεκμήρια για την συνταγματική εκτροπή», το φύλλο της εφημερίδας Documento με τις νέες αποκαλύψεις - Αδιαμφισβήτητα στοιχεία παρουσιάζει η εφημερίδα, τονίζει ο Κουκάκης


«Κύριε Μητσοτάκη ξέρετε τι σημαίνει ο κωδικός #5046c;», ρωτά ο Κώστας Βαξεβάνης τον πρωθυπουργό. Απάντηση βέβαια δεν λάμβάνει.

Το  πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento, δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που με τόση επιμονή ζητά ο πρωθυπουργός και όλο το σύστημα που κωφεύει όλο αυτόν τον καιρό, αγνοώντας στοιχεία, αποκαλύψεις αλλά και επίσημα πορίσματα, όπως αυτό της PEGA.

Επιστέγασμα της ενοχής ήταν η φυγή του Μητσοτάκη από τη Βουλή όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον έφτασε στο «μη περαιτέρω», ζητώντας απαντήσεις για τις παρακολουθήσεις των αρχηγών του Στρατού.

«Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ», λέει ο σοφός λαός. Σήμερα ο πρωθυπουργός πήρε αυτό που ζητάει, ψελλίζοντας για «στοιχεία» όποτε καλείται να μιλήσει για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Θα ακολουθήσει τη συνηθισμένη τακτική του «τρεχάτου» ή θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον της κοινωνίας; Δείτε το πρωτοσέλιδο του ντοκουμέντο:

«Ντοκουμέντα παρακολούθησης του Χατζηδάκη - Ο υπουργός ήταν ο στόχος #5046c της ΕΥΠ - Τεκμήρια για την συνταγματική εκτροπή»

Κουκάκης: Η διεθνής προσοχή είναι πλέον στραμμένη στην Ελληνική Δικαιοσύνη

Με ανάρτηση και σχόλιο στο Twitter, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης που βρέθηκε στο στόχαστρο του σκανδάλου των παρακολουθήσεων, επικροτεί τις αποκαλύψεις της Documento αναδημοσιεύοντας το πρωτοσέλιδο. 

Συγκεκριμένα, τονίζει χαρακτηριστικά «Το ⁦documentonews και ο ⁦Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτουν αδιαμφισβήτητα στοιχεία για την παρακολούθηση του ⁦Χατζηδάκη από την ΕΥΠ του ⁦Μητσοτάκη. Η διεθνής προσοχή είναι πλέον στραμμένη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)