to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:05 | 22.12.2020

Πολιτική

Folli Follie: Οι ελεγκτές της PwC διαψεύδουν την προπαγάνδα του Μαξίμου

«Δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιώσουμε την ακρίβειά τους», «αν έλαβαν χώρα», «να επαληθευτεί το περιεχόμενο» τονίζει ο συντάκτης της έκθεσης διαχειριστικού ελέγχου


Η ίδια η έκθεση του διαχειριστικού ελέγχου της PwC την οποία χρησιμοποιεί το Μαξίμου για να αλλάξει την ατζέντα -υιοθετώντας τους ισχυρισμούς της οικογένειας Κουτσολιούτσου- διαψεύδει τις αιτιάσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γίνεται σαφές από το περιεχόμενό της που δημοσιεύει το efsyn.gr.

O συντάκτης της έκθεσης για την υπόθεση της Folli Follie, σύμφωνα με το δημοσίευμα υπογραμμίζει σε δύο σημεία της πως δεν έχει καταστεί εφικτό να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του ΝΣ (διευθυντής ασφαλείας του Κουτσολιούτσου)  στα επίμαχα email.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της Εφημερίδας των Συντακτών στην σχετική ανάρτηση: «Παρατίθεται στη συνέχεια στοιχεία από επικοινωνίες, οι οποίες περιλαμβάνονται στα στοιχεία που μας δόθηκαν από την εταιρία στα πλαίσια της διενέργειας του διαχειριστικού ελέγχου. Επισημαίνεται ότι οι επικοινωνίες παρατίθενται για λόγους πληρότητας της επεξεργασίας των στοιχείων που μας δόθηκαν. Αλλά δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιώσουμε την ακρίβειά τους, ούτε εάν τα όσα γεγονότα περιγράφονται πραγματικά, έλαβαν χώρα ή αν ήταν ενέργειες που συζητήθηκαν και ο αποστολέας των επικοινωνιών αναφέρει ως πραγματοποιηθέντα».

Σε άλλο σημείο, ο συντάκτης της ενδιάμεσης έκθεσης έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου επαναλαμβάνει χαρακτηριστικά: «Όπως ήδη αναφέρεται πιο πάνω, δεν ήταν δυνατόν να επαληθευτεί το περιεχόμενο των επικοινωνιών αυτών», αναφερόμενος στις φερόμενες επικοινωνίες του εμπλεκόμενου Ν.Σ. με μέλη της κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη καλέσει τη Νέα Δημοκρατία να απαντήσει αμέσως γιατί ψήφισε δυο φορές, το 2018 και το 2020, την τροπολογία που σήμερα καταγγέλλει ως σκανδαλώδη.

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Με εξώδικο απάντησε ο Αλ. Φλαμπουράρης στα συκοφαντικά δημοσιεύματα για την υπόθεση της Folli Follie

Επιλεκτικές διαρροές ΝΔ για να στοιχειοθετήσει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς της

"Η Ν.Δ. μπροστά στα αδιέξοδά της σε πανδημία και οικονομία συνεχίζει να επενδύει στη συκοφαντία.

Διαρρέει στον Τύπο επιλεκτικά αποσπάσματα της έκθεσης διαχειριστικού ελέγχου της Folli Follie, υιοθετώντας παντελώς ψευδείς, ασυνάρτητους και ανυπόστατους ισχυρισμούς του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων, χωρίς κανένα στοιχείο που να τους τεκμηριώνει.

Την ίδια στιγμή, όμως, αποκρύπτει επιμελώς το γεγονός ότι ο ίδιος ο συντάκτης της εν λόγω έκθεσης υπογραμμίζει εμφατικά πως δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει ούτε «την ακρίβεια των ισχυρισμών του, ούτε αν όσα περιγράφονται είναι πραγματικά»",αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την έκθεση.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)