to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:38 | 14.08.2014

Διεθνή

Φέργκιουσον, Μιζούρι: Νύχτα με δακρυγόνα και έναν σοβαρά τραυματία σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του 18χρονου

Ένας άντρας τραυματίστηκε από αστυνομικά πυρά σε προάστιο έξω από το Σεντ Λιούις του Μιζούρι την Τέταρτη, κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκαν οι βίαιες διαδηλώσεις μετά το θανάσιμο τραυματισμό το περασμένο Σαββατοκύριακο ενός άοπλου Αφροαμερικανού εφήβου από αστυνομικούς..


To Hashtag στο Twitter 

Tα διεθνή πρακτορεάι αναφέρουν για τη νύχτα που πέρασε (Τετάρτης προς Πέμπτη):

«Η αστυνομία κλήθηκε στην περιοχή μετά από αναφορές ότι Αφροαμερικανοί με μάσκες του σκι και οπλισμένοι με καραμπίνες συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου ξέσπασαν οι ταραχές.

Σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KSDK ένας αστυνομικός πυροβόλησε έναν από τους υπόπτους, ο οποίος σημάδευε τους αστυνομικούς με όπλο. Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν εκδώσει ανακοίνωση για το περιστατικό και τον τραυματισμό του διαδηλωτή, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο σταθμό είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Το προάστιο όπου τραυματίστηκε ο διαδηλωτής έγινε πεδίο συγκρούσεων μετά τη δολοφονία του 18χρονου Μάικλ Μπράουν το περασμένο Σάββατο. Οι βιαιότητες ξέσπασαν τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής μετά την πορεία και την αγρυπνία στη μνήμη του δολοφονηθέντος Αφροαμερικανού. Τριάντα δύο άνθρωποι συνελήφθησαν και 12 καταστήματα λεηλατήθηκαν στη διάρκεια των ταραχών.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γερμανικό πρακτορείο»

Η φωτογραφία είναι από τη Χάφιγκτον Ποστ, ωστόσο, που καταγγέλλει τη σύλληψη δημοσιογράφου της επειδή «δεν μάζευαν αρκετά γρήγορα τα πράγματα τους» καθώς οι αστυνομικοί τους έδιωχναν από τα McDonald's.

Reilly

Mαζί, αναφορές για αστυνομικές προκλήσεις, οπότε οι αναφορές των διεθνών πρακτορείων μάλλον τελούν υπό αίρεση ως προς την ακρίβεια τους...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)