to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Το FBI πιάστηκε Κώτσος!

Αποδείχθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν 100 χρόνια μπροστά όταν επέλεγε για επικεφαλής της ΕΥΠ έναν απλό σεκιουριτά. Μόνο έτσι θα μπορούσε να περάσει κάτω από τα ραντάρ όλων των Υπηρεσιών.


Ταυτόχρονα, στην Ελλάδα η ποινική δραστηριότητα ανήχθη σε Τέχνη, μέσω της πλαστογραφίας. Οι επικεφαλής υπηρεσιών, όπως η CIA, έσκισαν τα πτυχία τους μπροστά σ’ αυτό το φαινόμενο. Το FBI βρέθηκε να έχει πατήσει μία πρόκα νά (με το συμπάθιο…), με πλαστογραφημένο δικό του έγγραφο και μάλιστα με την πατέντα επίσημης μετάφρασης και την σφραγίδα της εγκυρότητας ενός υπουργείου Εξωτερικών. Παρένθεση: ο Νίκος Δένδιας έκπληκτος ανακάλυψε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει το υπουργείο Εξωτερικών για κάτι τέτοιες δουλειές, διότι κατά τα άλλα όλες τις αποφάσεις τις παίρνει μόνος του και θα μπορούσε να στείλει τον συμπαθή Νίκο να μετράει τις κολώνες του Λιστόν στην Κέρκυρα πίνοντας κανένα κουμκουάτ.
Στην Νέα Υόρκη οι διάφορες οικογένειες Μπονάνο, Κολόμπο, Γκαμπίνο, Τζενοβέζε και δεν συμμαζεύεται, διοργανώνουν έκτακτα φροντιστήρια για τους πλαστογράφους τους, βλέποντας ότι η Ελλάδα είναι τόσο μπροστά, ώστε ονόματα υπουργών για σκάνδαλα εξαφανίζονται από έγγραφα του FBI, ενώ οι ίδιοι κινδυνεύουν να σαπίσουν στην φυλακή για πολύ υποδεέστερες υποθέσεις. Σε λίγο, ούτε το όνομα Novartis δεν θα βρίσκεις σε έγγραφο του FBI και η Τουλουπάκη θα κληθεί να δώσει λόγο γιατί συκοφάντησε το ευαγές αυτό ελβετικό ίδρυμα.
Η Σοφία Κόπολα, που σκηνοθέτησε το έργο “Χαμένοι στην μετάφραση”, απευθύνθηκε στον πατέρα της, που ήταν υπεύθυνος για τον “Νονό”, μήπως και βγάλει καμμιά άκρη με τα ελληνικά μυστήρια και βασίσει μία επόμενη ταινία σ’ αυτά. Σκέτη ταινία όμως κατάντησε η πολιτική ζωή της Ελλάδας. Έκθαμβος ο ελληνικός λαός διαπιστώνει ότι έβγαλε πρωθυπουργό ένα πραγματικό λαγωνικό. Με μια ματιά του και μια γκριμάτσα μπορεί να αποπροσανατολίσει όλες τις μυστικές υπηρεσίες του κόσμου και δεν θα έπειθε τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν; Το λένε όχι “τα πουλάκια στα Κλεισορέματα”, αλλά όλα τα ΜΜΕ, ότι θα επιχειρήσει για μια ακόμη φορά να κερδίσει και να πλαστογραφήσει την ιστορία. Το λιγότερο απ’ όλα, μέσα σ’ αυτή την κατάσταση, είναι ότι ένα ολόκληρο FBI πιάστηκε Κώτσος…

*  Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)