to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Φαγωμάρα στη συγκυβέρνηση για το τελεσίγραφο της τρόικα (βίντεο)

Σε πανικό η κυβέρνηση η οποία διά του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου τα βάζει με τον εταίρο της και επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ ότι ήταν τροχοπέδη στις μεταρρυθμίσεις


Διαβάστε ακόμα: Δ. Καρύδης του ΠΑΣΟΚ: Ο Γεωργιάδης ζητά να κατεβάσουμε τα παντελόνια 

Σε πανικό η κυβέρνηση η οποία διά του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου τα βάζει με τον εταίρο της και επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ ότι ήταν τροχοπέδη στις μεταρρυθμίσεις ρίχνοντάς του τις ευθύνες που δεν έρχεται η τρόικα στη χώρα και δεν υπάρχει συμφωνία. «6 μήνες λέτε σε όλα, όχι» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης το πρωί στην εκπομπή Κοινωνία Ωρα Mega, ως ταύρος μαινόμενος εναντίον του κ. Κουτρουμάνη και του ΠΑΣΟΚ.

 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος όταν στριμώχτηκε πρόσθεσε ότι είναι προσωπικές του απόψεις. Καλό είναι λοιπόν κάθε φορά που τοποθετείται να ξεκαθαρίζει εξ αρχής, από ποια θέση μιλάει του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, του βουλευτή της Ν.Δ., του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, της τρόικα, της ακροδεξιάς, του μνημονιακού; Ένα είναι σίγουρο όσο δεν έρχεται η τρόικα την αντικαθιστά ο κ. Γεωργιάδης επάξια.

«Σιγά μην παρακαλάμε για να σώσουμε τη χώρα», «Να υπογράψουμε όσα είναι να υπογράψουμε, αν δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ ας μην τα ψηφίσει να πάμε σε εκλογές» «Το ΠΑΣΟΚ παραβίασε τη συμφωνία με την τρόικα» λάβρος κατά του κυβερνητικού εταίρου ο Άδ. Γεωργιάδης και από την όλη αντιπαράθεση αυτό που τεκμαίρεται εύλογα είναι το σώσων εαυτώ σωθήτω. Το μοναδικό πρόβλημα της συγκυβέρνησης είναι ποιος θα φορτωθεί το πολιτικό κόστος να πάμε σε εκλογές. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος προβάλει μια ψευδεπίγραφη ομοψυχία των βουλευτών της Ν.Δ. ως «μπετόν αρμέ» στη βουλή και ο κ. Κουτρουμάνης να υποστηρίζει ότι όλα τα ψηφίσαμε με κάποιες τροποποιήσεις.

Γεωργιάδης σε ΠΑΣΟΚ: Μια χαρά είναι το λοκ άουτ, το ψηφίσατε στο Μνημόνιο

«Η τρόικα είχε δίκιο σε όσα ζητάει. Δεν τα εφαρμόζουμε γι' αυτό έχει στραβώσει και έχει δίκιο» υποστήριξε επιχειρηματολογώντας υπέρ του λοκ άουτ. «Μια χαρά είναι το λοκ άουτ, είναι στο Μνημόνιο, το υπογράψατε στο ΠΑΣΟΚ». Να σημειώσουμε ότι ούτε ο ΣΕΒ δεν συμφωνεί με την εφαρμογή του λοκ άουτ που θα σήμαινε πρακτικά την απαγόρευση των απεργιών. Ο κ. Γεωργιάδης όχι μόνο αντικαθιστά επάξια την τρόικα, αλλά με ακροδεξιές κορώνες προσπαθεί απελπισμένα να συσπειρώσει ψηφαλάκια από την άκρα δεξιά, καθώς το ΠΑΣΟΚ, το θεωρούν καμμένο χαρτί, απ' ότι φαίνεται.

Συνεχίζοντας στην γνωστή κινδυνολογία περί πολιτικής αστάθειας («αργά να αλλάξει μυαλά το ΠΑΣΟΚ») έφτασε σε άλλη μία πολιτική ακρότητα, να υποστηρίζει ότι ο αρχικός φόρος το ΕΝΦΑ ο οποίος φορολογούσε 30.000 ευρώ τα εντός σχεδίου ακίνητα και τα εκτός με 100 ευρώ το στρέμμα, ήταν πολύ καλύτερος από τον ΕΝΦΙΑ!

Υπάρχει συνεργασία ψέλλισε ο κ. Κουτρουμάνης τέλος, επιχειρώντας να σώσει τα προσχήματα, όσο μπορεί ενόψει και της σημερινής συνάντησης Σαμαρά και Βενιζέλου.

"Οι συνιστώσες της Ν.Δ." σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1, Στ. Κοντονής, σε πλήρη διαφωνία θα προσθέταμε καθώς η Φεβρωνία Πατριανάκου κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου κατά του ΠΑΣΟΚ στο Mega.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)