to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:17 | 05.09.2015

Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Κοκορομαχούν Τσίπρας και Μεϊμαράκης

Για γραφική κοκορομαχία που δεν μπορεί να κρύψει τη γύμνια των προτάσεών τους όπως την χαρακτήρισε, κατηγόρησε τους Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά με γραπτή της δήλωση προσθέτοντας ότι προσφέρουν άφθονο γέλιο με τους χαρακτηρισμούς "αυτοφοράκιας" ο ένας, "δεν σφάξανε" ο άλλος.


"Ο στείρος και άγονος ανταγωνισμός τους δεν έχει πραγματικό περιεχόμενο, είναι μια καρικατούρα. Βρίσκεται έξω και πέρα από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελληνίδων και τον Ελλήνων", τόνισε η κ. Γεννηματά σημειώνοντας πώς πρόκειται για δοκιμασμένες συνταγές που έχουν ξεπερασθεί και καταδικασθεί στην συνείδηση του λαού.

Η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε ότι οι ηγέτες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να στήσουν το ίδιο σκηνικό με τις διπλές εκλογές του 2012 και τις εκλογές του Ιανουαρίου, αλλά θα αποτύχουν γιατί οι πολίτες τους πήραν είδηση και δεν εγκλωβίζονται και δεν παραπλανώνται.
 
"Το μήνυμά μας σε τρεις λέξεις "ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ". Γιατί η ΕΛΠΙΔΑ απαιτεί δύναμη από ευρείες λαϊκές και κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες. Δεν θα αφήσουμε να δραπετεύσει κανείς από τις ευθύνες", υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι απαιτείται συνεκτικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης και ανάπτυξης, με συγκεκριμένες και ρεαλιστικές λύσεις.

"Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων απαιτεί από τα Κόμματα και τους κοινωνικούς φορείς ουσιαστικό διάλογο, συνεννόηση, συνεργασία, με στόχο την κατοχύρωση σταθερών λύσεων. Απαιτούν από όλους κοινή δράση για να βγούμε από την κρίση. Για να δώσουμε τέλος στα Μνημόνια", ανέφερε και κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη γιατί είναι δύναμη κρίσιμη, χρήσιμη και δημιουργική.

"Διεκδικούμε την ψήφο του ελληνικού λαού, ώστε να αναδειχτεί μια τρίτη δύναμη που θα επιβάλει την συνεργασία, την πολιτική σταθερότητα με την συμμετοχή και των δύο μονομάχων", κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)