to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:14 | 27.08.2021

Κοινωνία

Εύβοια: Θρίλερ με τον θάνατο του διοικητή του Α.Τ. Ερέτριας - Δέχθηκε σφαίρα μέσα στο αυτοκίνητό του

Απαντήσεις για τον θάνατο του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας αναζητούν οι Αρχές λίγες ώρες αφ' ότου εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.


Ο 30χρονος είχε παντρευτεί πριν από περίπου 10 ημέρες και είχε ένα παιδάκι δύο μηνών. Ο αξιωματικός είχε να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Πέμπτης. Λίγο μετά τις 21.15, χθες, βρέθηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, που ήταν σταθμευμένο σε πάρκο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα. Τον άτυχο διοικητή εντόπισε, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάτοικος της περιοχής και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Εντός του οχήματος βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock.

«Ήταν ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Ελληνικής αστυνομίας στο Νομό. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Μίλησα πρόσφατα μαζί του, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής και τον άκουσα μια χαρά», είπε στο evima.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, Γιώργος Κουλιάκης.

Σύμφωνα με το evima.gr η πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα είναι ότι ο αξιωματικός έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο θα εξάγει ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Από την πρώτη στιγμή του τραγικού συμβάντος στο σημείο έφτασε ο δήμαρχος Ερέτριας Ιωάννης Δημητρόπουλος και ο αντιδήμαρχος Κηρύκος Μπασινάς.

«Την Τετάρτη μιλούσα μαζί του για ένα θέμα του Δήμου στα πλαίσια της συνεργασίας που είχαμε και ήταν άριστη. Ήταν αρκετά ευδιάθετος κατά τη διάρκεια του τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαμε» ανέφερε στο evima.gr ο αντιδήμαρχος Ερέτριας. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ακόμη και αυτό της αυτοκτονίας. Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

tags: Εύβοια

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)