to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:07 | 25.09.2022

Κοινωνία

Ευρυτανία: Βατραχάνθρωποι βουτάνε στη λίμνη των Κρεμαστών για την 48χρονη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη 48χρονη σύζυγο και μητέρα που αγνοείται από την προηγούμενη Πέμπτη. Σταθμευμένο και κλειδωμένο κοντά στη γέφυρα της Τατάρνας βρέθηκε το αυτοκίνητό της.


Kορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 48χρονης στην Ευρυτανία τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το απόγευμα της Πέμπτης (22/9).

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στη Λίμνη των Κρεμαστών θα βουτήξουν οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, για να εξακριβώσουν τι είναι το εύρημα που εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι πληροφορίες του LamiaReport κάνουν λόγο για ένα εύρημα σε βάθος 70 μέτρων που μοιάζει με ανθρώπινο σώμα, και είναι κάτω από τη γέφυρα στο σημείο που άφησε το αυτοκίνητο η αγνοουμένη 48χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που παραχωρήθηκε στις αρχές για την διευκόλυνση των ερευνών εντόπισε ένα ίχνος σε βάθος 70 μέτρων το οποίο αναμένεται να ερευνήσει τετραμελές κλιμάκιο βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού, που είναι εξειδικευμένοι σε μεγάλα βάθη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και με φουσκωτά σκάφη της 7ης ΕΜΑΚ που χτενίζουν την ακτή και ολόκληρη της λίμνη.

Στις σημειώσεις που βρέθηκαν σε φύλλα τετραδίου, μέσα στο αυτοκίνητο της 48χρονης, φέρεται να άφηνε οδηγίες στη μητέρα της και στο σύζυγό της για να προσέχουν και να φροντίζουν τον γιο της.

Της εξαφάνισης της 48χρονης είχε προηγηθεί ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία υπονοούσε ότι θα έκανε κακό στον εαυτό της, με τους δικούς της να ενημερώνουν τις Αρχές.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε κλειδωμένο σε σημείο της γέφυρας της Τατάρνας, στη δυτική Ευρυτανία. Εντός του οχήματος βρέθηκε το κινητό της και ένα χειρόγραφο σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και παπούτσια.

Όπως μετέδωσε το Star η 48χρονη έγραφε -πιθανόν στον σύζυγό της- «να προσέχεις το παιδί» ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έγραφε, επίσης, «αν με βρείτε τραυματισμένη, μην μου προσφέρετε τις πρώτες βοήθειες, αλλά να μου κάνετε ευθανασία».

Υπενθυμίζεται πως η 48χρονη σύζυγος και μητέρα αγνοείται από την Πέμπτη. Δύο μέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί ένα σκηνικό έντασης στο σπίτι της, με τον σύζυγό της, καθώς η ίδια πήγε στο νοσοκομείο του Καρπενησίου και δήλωσε πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)