to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:32 | 19.12.2019

Κοινωνία

Ευελπίδων: Eλεύθεροι ο Δημ. Ινδαρές και οι άλλοι 8 συλληφθέντες στο Κουκάκι

Σε βάρος των εννεά συλληφθέντων από τις βίαιες αστυνομικές επιχειρήσεις στο Κουκάκι - ανάμεσά τους ο σκηνοθέτης Δημ. Ινδαρές και οι δύο του γιοι που συνελήφθησαν στην ταράτσα του σπιτιού τους - ασκήθηκαν πλημμεληματικές ποινικές διώξεις - Ο Δημ. Ινδαρές φέρει εμφανή σημάδια κακοποίησης


Σημειώνεται ότι ο Δημ. Ινδαρές έφερε γάζες σε σημείο του προσώπου του, πιθανότατα λόγω χτυπημάτων.

Οι 9 συλληφθέντες προσήχθησαν ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου, και ζήτησαν αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Κατά περίσταση, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος: Βία κατά υπαλλήλων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας,  επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, απείθεια, παράνομη οπλοκατοχή,  εξύβριση, απόπειρα παράνομης βίας.

H δήλωση του Δημ. Ινδαρέ στο thebest.gr

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας. Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα», είναι η δήλωση του σκηνοθέτη στο πατρινό site thebest.gr

H δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας Ινδαρέ νωρίτερα, όπου σημειώνει ότι ο Δημ. Ινδαρές φέρει εμφανή σημάδια κακοποίησης.

και το 2ο μέρος των δηλώσεων του:

Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ’ εξακολούθηση ψεύδη του κ. Χρυσοχοίδη.

Πρόκειται για τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη κ. Δημήτρη Ινδαρέ, όπως τον έστειλε στο νοσοκομείο η έκνομη κι αντισυνταγματική αστυνομική βία που του ασκήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι χωρίς ίχνος εισαγγελικής νομιμοποίησης.

Ιδού λοιπόν το έργο Χρυσοχοΐδη-Μητσοτάκη.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)