to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

"Ευαγγελισμός": Στη θέση του, παρά το νόμο, ο συντονιστής διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής!

Ουδείς γνωρίζει με ποια "πλάτη" παραμένει ο Αντώνης Μανώλης στη θέση του συντονιστή διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου της Αθήνας "Ευαγγελισμός", ενώ έχει εκλεγεί από τις 16 Ιανουαρίου 2013 στην βαθμίδα του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και οφείλει αυτοδικαίως να μετακινηθεί στην ομόλογη πανεπιστημιακή κλινική του νοσοκομείου της Αθήνας "Ιπποκράτειο"!


Μάλιστα, για την περίπτωση του Αντώνη Μανώλη έχει αποφανθεί σχετικώς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ενώ σε ισχύ βρίσκεται επίσης από τις 30 Μαΐου 2014 η διαπιστωτική πράξη του τέως υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με αριθμό πρωτοκόλλου Υ10α/Γ.Π./οικ 48277, την οποία έχει στη διάθεσή της η "Αυγή", με την οποία ο Άδωνις Γεωργιάδης διαπιστώνει "την λύση της υπαλληλικής σχέσης του ιατρού Αντωνίου Μανώλη του Σταύρου, Συντονιστή Διευθυντή Καρδιολογίας κλάδου ιατρών ΕΣΥ του Γ.Ν. Αθηνών 'Ο Ευαγγελισμός - Οφθαλμιατρείο Αθηνών - Πολυκλινική', από 16 - 7 - 2013, ημερομηνία συμπλήρωσης έξι (6) μηνών από τον διορισμό του την 16η - 1 - 2013 στη θέση ΔΕΠ της βαθμίδας Καθηγητή με μονιμότητα της Ιατρικής Σχολής με γνωστικό αντικείμενο 'Καρδιολογία', στην Α' καρδιολογική Κλινική στο Γ.Ν. Αθηνών 'Ιπποκράτειο'".

Αξίζει να σημειωθεί ότι έντονη φημολογία στον "Ευαγγελισμό" θέλει τον νέο υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη να δέχεται υπόδειξη άνωθεν προκειμένου να ακυρώσει την διαπιστωτική πράξη του τέως υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, δηλαδή να παρανομήσει...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)